I love those days when you just feel happy all the fucking time!

Sitter på religionshelvetet och ska skriva prov om muhammed, islam o massa sånt skit. Känns som att de kommer gå bra med tanke på att jag har pluggat så jävla mycket att jag inte ens gjort instuderingsfrågorna. Hoho mina betyg känns toppen!

Igår så chillade jag mest hela dan sen på kvällen så åkte jag o brudarna in till härnösand, handlade lite o sen vart det en fet pizza på minikrogen, hälsosamt och bra! Åkte hemåt sen igen och la mig o sov direkt typ, sjukt värd kväll ;) Helgen har iaf vart sjukt bra fast vi bara legat på nördvik o degat för jag har varit på så riktigt bra humör hela helgen och inget har kunnat förstört de! På onsdag är det lov igen o vet inte hur jag ska göra, om jag ska dra mig hemåt en sväng o sen åka upp till sundsvall o umgås med min babe! Kanske blir så att jag drar ner till uppsala några dagar också till mor min :)

 

Jag blir bara äcklad av dig

Hoho nu är jag här igen!

En hel jävla massa har hänt sen sist men de pallar jag inte ta upp.. Men kortfattat så mår jag så sjukt bra nu och är positiv till i princip allt igen! Har haft en alldeles för lång downperiod nu och jag är så less på de och mina vänner har nog också varit ganska trött på det trots att dem stöttar mig igenom allt och är guld värda!
Men nu känns allt som att de flyter(förutom rövskolan då men de löser sig väl). Jag är bara så jävla glaaaaaaaaaaaaaaaad och ville bara dela med mig av det så därför bloggar jag! :D Duvan är även såld nu för er som inte visste det och ja det var ju inte direkt det lättaste jag gjort.. 

Men rubriken kanske inte stämmer med inlägget men det var bara nåt jag ville få ur mig sen vad det handlar om det förstår förmodligen inte ens personen i fråga eftersom den personen är smått efterbliven..

Det är helg iaf så ligger bara o dör, har iaf flyttat in hos tesse över helgen och det är fett mys dem gångerna hon faktiskt är här! Eftersom alla jävlar som är på skolan den här helgen jobbar i stallena så finns det inte så många att umgås med på dagarna förutom grabbarna då som latar sig i soffan..

Hade faktiskt tänkt dragit ut ikväll men blir nog inte så eftersom ingen annan har pengar eller ork efter stallet.

Jaja nu har ni väl hört tillräckligt från mig, hörs o ses!


emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0