Bakisångesten en dag försent..

Den där ångesten man får dagen efter, där man kommer på allt man gjort. Den kom idag, haha! Igår så var allt lugnt liksom men nu går det åt helvete. Jag måste sluta va elak mot folk alltså. Aja som sagt, det som är gjort är gjort! Det är dags att bryta mitt fula jävla mönster nu med allt, jag kan inte bara glida igenom allt och göra som jag vill längre, dags att ta tag i mitt liv o göra något vettigt längre, det enda jag vet är att de vettiga finns inte här i söderhamn för mig. jag måste skaffa ett nytt liv,  allt här gav jag upp för tre år sedan. 
 
Aja lite tankar såhär på morgonen. Kvällen igår vart filmkväll och mys med en fin vän, eller tja det vart hela natten för vi fortsätter nu på morgonen såfort vi vaknade ;) Idag ska jag ta ännu en dag med att bara ta det lugnt innan man tar tag i sig själv o drar ut o träffar lite folk igen! 
 
 

Mobillös, bakis och död

Holaaaa! Ja jag är cool och skriver på spanska.. 
 
Ligger hemma i min saknade säng i mitt eget hus o bara mår, förutom att jag inte mår så jävla bra egentligen ;) I torsdags så kom mor o hämtade mig här hemma så åkte vi upp till sundsvall o hämta upp emelie o sen drog vi upp till viätt för att spendera kvällen på en fårgård o kennel med grillning, mys med valpar och vallning! Det var sjukt skönt att komma bort från allt en stund, ingen täckning. Bara jag empa, mor, nina o hennes familj! Igår så började vi dan med att fixa lite på gården och sen gå ner för att valla lite får. Jag fick valla med en av ninas bordercollies som heter Dell och även med våran aussie sky. Det var sjukt längesen så de var riktigt kul. Sen vid tre så kom andreas o hämta oss så åkte vi o handla lite inför kvällens grillning och fest. Drog till andreas i nora och inväntade lite folk o sen vart de matlagning och vindrickning. Dock tog mitt o empas vin slut redan innan maten så sen vart de cider o grogg och självklart våran standard, liggardrickan ;) Var sjukt kul och massa damp innan vi drog vidare hem till jimmy där vi festade lite till. Runt 1 så åkte jag, julia, emelie, andreas, hoffe o matte tillbaka och bastade lite o snacka massa skit innan vi gick o la oss. Eller tja, julia o emelie drog ju så jag o grabbarna vart kvar, hahah! Fick bara nån timmes sömn innan morsan kom o hämta mig vid 10 så skjutsade hon hem mig igen. Glömde även min laddare hos andreas så är utan mobil för tillfället.. Helt hopplöst, haha
 
Men kvällen var helt klart värd, tack till sköna människor som var med! :D
 
 
 

Jarhead, tankar och trötthet!

Gokväll allihop :D

Jag har fått en ny tv och fått min hårddisk lagad med ungefär 600 filmer på. Så idag har jag bott här framför tvn ;) Nejdå, sov hos vanessa inatt och klev upp runt 8 imorse för att sen åka hem o byta om o så innan jag drog in till stan igen för att åka till mitt största hatställe, tandläkarn... Känner mig som en unge i trotsåldern när jag ska in dit, vill inte, VILL INTE!! Hahah helt hopplös, men ja överlevde även denna gång. Men sen jag kom hem så har ja i princip bara kollat på film o degat, va ut o gick på en långprommis med minis som vanligt också! :D

Nu ska de packas, eller ja nu fastnade jag i filmen jarhead. Fattar inte varför jag kan se den om och om igen? nånting älskar jag med den, hahah. Men jag vart sugen på den igen nu, såg den för typ en vecka sen men då missa ja massa o sen somna vi innan filmjäveln va slut! 

Jag har faktiskt hållt mitt löfte jag gjorde igår, jag har officellt slutat bry mig och ja ska fan hålla kvar det också, glöm att jag tänker lägga ner min värdefulla energi på skitsaker ;)

Juste packa skulle ja göra, men jaaaa. Åker ju upp mot norrland imorn igen, blir till kramfors först o sova där en natt sen till nora o tagga feeeeeest, som vanligt.. Haha när fan ska jag växa upp?
Sen på lördag åker ja hemåt igen :)
 

Måndagsångest

Varför är måndagar fortfarande lika hemska trots att man inte ens går i skolan längre? Haha måste sitta i ryggmärgen efter ett liv av hemska måndagar

Igår kom jag hem till Söderhamn igen och jaaa det är alltid lika onödigt, haha! Har haft en kunghelg som mest spenderats med emelie och maaaassor med stek i solen! i fredags så var vi helt själv på nya. Så vi bara chillade och hade den bästa kvällen på länge, bara vi två, i våran egen lilla värld! Skrattade, pratade och bara mådde bra! Alla problem var som bortblåsta för en kväll :')

Sen vaknade vi upp på lördan och bara låg o dega i solen tills de börja regna innan vi gav oss och drog in, la oss i sängen o drog igång en film! Efter den så blev vi lite stressad så sprang ner i duschen en sväng innan det var dags att fixa sig o börja peppa upp för kvällen! Andreas kom o hämta oss strax efter 6 så drog vi iväg på förfest ute i skogen, hällde i oss en hel del alkohol på minimal tid åkte in till Sollefteå och sprang runt på stan hela kvällen och var även in på krogen en sväng. Träffade sjukt många man känner så de var en bra kväll!

Igår låg vi bara o sov halva dan, vid 6 så skjutsade Andreas in oss till Kramfors så tog vi tåget till Sundsvall, käkade sjuuukt nyttig mat på donken innan jag drog vidare till Söderhamn

Nu är jag hos nessa och ska sova här och imorn ska ja in till stan o träffa amandaaa
På torsdag åker jag norrut i några dagar igen

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0