Life's a bitch and then you die

Ja då är man hemma i Söderhamn igen. 7 veckor sen ja va hemma sist. Sjukt va fort tiden går egentligen. Nu har vi jullov och det innebär att det är en termin kvar innan studenten. Insane.. Men de känns bra att komma bort i några veckor nu. Mycket händer i mitt liv däruppe och jag behöver en paus tror jag. För att kunna tänka lite på vad som är värt att ödsla tid på och vad jag bara borde skita i. Åker iof uppåt redan om typ en vecka igen till sundsvall och sen upp till nordvik/hol för att fira vårat sista nyår tillsammans med mina underbara vänner <3


Kom hem ganska sent igårkväll så satte igång en film o somna på engång. Idag har jag inte lyckats gjort ett jävla skit. Det är så himla tyst här, alldeles för tyst. Har blivit tvungen att ha så hög musik som möjligt för man blir fan rädd annars, haha! Så jävla van med allt ljud på Nordvik o nu sitter man ute i skogen helt ensam.

Ikväll ska jag bara fortsätta dega så ska ja se om ja pallar dra mig mot civilisationen imorn! Sen på fredag blir det Uppsala för att fira jul och lite annat! :D

 

I owe you everything


Sista helgen på skolan på några veckor är slut nu. Kan inte säga att det var den bästa men ja, de dög väl. Drack i fredags i härnta o sen hos lunkan med lite folk. Var ganska chill faktiskt men ingen fest direkt ;) Sen i lördags så hängde jag med ut, var dock nykter till min egen förvåning, haha! Drog först till lunkan en sväng sen vidare till härnta o va på två olika fester, kvällen sög väl egentligen men aja! Sen sov ja i älandsbro. Drog till subway på söndan o käka o kom tillbaka till skolan på kvällen så somnade på engång o vakna runt tolv igen när elin kom tillbaka från stockholm, var uppe hela natten o gjorde verkligen ingenting, jo jag lyckades faktiskt städa iaf! Tänkte även en jävla massa som man alltid gör sådär mitt i natten, suck.. Hatar att tänka, bara jävulskt idiotiskt. Ska satsa på att bli hjärndöd, de vore fett skönt :D Grabbarna ringde runt 4 på fyllan inatt också, helt hopplöst fall. Aja kul o prata med nån när man sitter uppe helt forever alone sådär! 

Idag hade vi en lektion i stallet o sen ledig hela eftermiddan så har bara degat o kollat på film typ ^^

 

You made me stronger
And for that I thank you
You made me stand on my two feet
My confidence is high
And now I won't let life just pass me by 
Not anymore

 

Jag drog iväg för längesen, det händer att jag längtar hem.

Nyss kommit hem från kramfors, va dit o handla lite mat inför helgen! Sista helgen på nördvik nu innan jullovet, känns asskönt med lov och få komma hem en stund men kommer sakna alla häruppe som fan när jag drar ner. Inte bara nordvikarna utan allt härligt folk, känns drygt att vara ifrån er i tre veckor, men nyår lär ju firas uppöver iaf! Nästa vecka går vi till tisdag osså blir det julfesten på kvällen som vanligt! Drar till söderhamn på onsdag o sen blir det fira jul i uppsala i år. 
 
Aschill dag idag iaf, hade bara hästlektion från halv ett till två o sen slutade vi för dan. Imorn blire sovmorgon igen då vi inte har en enda lektion, så jävla skönt nurå! Till helgen blir det iaf dra ut med brudarna :) Ikväll vet jag inte vad som händer, jag o jull ska väl försöka dra oss ner till gymmet tro jag :)) Är som dags att träna bort fettet nu, nordvik gör en tjock så jävulst! fyfan.. 
 
Juste fick ju nya iphonen förra veckan så nu går det ju äntligen att få tag på mig igen och jag kan faktiskt ha med mig mobilen, så jävla nice :D Puss! 

Beauty in not about having fairest skin or prettiest face. It's about having purest heart.

Helgfan är slut nu igen, så jävla less på att helgen är så extremt kort :( Aja har haft ännu en kunghelg på skolan! Är dock så jävla förkyld så de är drygt som fan.. I fredagskväll var vi ut iaf, åkte först till jonas o va där i nån timme innan vi skulle åka till ullånger på 20årsfest! Va en riktigt härlig kväll med härligt folk o bra musik, dansade röven av mig hela kvällen tro ja, man va lagom slut dan efter, haha!

I lördags låg vi bara här på skolan hela dan o kvällen, vi funderade ett tag på att dra iväg nånstans men ja var så jävla slut så de palla ja fan inte, vart en myskväll med film istället :')

Igår degade ja också mest hela dan, låg o kolla på film, åkte o käka pizza en sväng, sen på kvällen så börja allt folk ramla in så satt bara o snacka hela kvällen typ :)

Vart överlycklig idag för bildlärarn är sjuk! :D Så slapp sista lektionen, har haft dressyrträning och religion idag iaf :) Ligger o väntar på att man kan gå o käka middag nu nån gång så ska jag kanske ta en powernap sen innan man ska dra sig ner till gymmet ikväll!

Jaja en liten update fick ni iaf, ska väl försöka o fortsätta blogga, sorry som vanligt över min sjukt dåliga uppdatering! ;*

 

 
 
 

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0