Beauty in not about having fairest skin or prettiest face. It's about having purest heart.

Helgfan är slut nu igen, så jävla less på att helgen är så extremt kort :( Aja har haft ännu en kunghelg på skolan! Är dock så jävla förkyld så de är drygt som fan.. I fredagskväll var vi ut iaf, åkte först till jonas o va där i nån timme innan vi skulle åka till ullånger på 20årsfest! Va en riktigt härlig kväll med härligt folk o bra musik, dansade röven av mig hela kvällen tro ja, man va lagom slut dan efter, haha!

I lördags låg vi bara här på skolan hela dan o kvällen, vi funderade ett tag på att dra iväg nånstans men ja var så jävla slut så de palla ja fan inte, vart en myskväll med film istället :')

Igår degade ja också mest hela dan, låg o kolla på film, åkte o käka pizza en sväng, sen på kvällen så börja allt folk ramla in så satt bara o snacka hela kvällen typ :)

Vart överlycklig idag för bildlärarn är sjuk! :D Så slapp sista lektionen, har haft dressyrträning och religion idag iaf :) Ligger o väntar på att man kan gå o käka middag nu nån gång så ska jag kanske ta en powernap sen innan man ska dra sig ner till gymmet ikväll!

Jaja en liten update fick ni iaf, ska väl försöka o fortsätta blogga, sorry som vanligt över min sjukt dåliga uppdatering! ;*

 

 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0