I'm not a good girl, don't get overly attached.

I torsdags så var det ju 20 dagars men har inte orkat bloggat för ja mådde så satans dåligt igår... Jag hade iallafall riktigt kul, kan ha blivit lite för full där på slutet men, men de är sånt som händer. Det var ganska mycket folk, redan när vi satt o föra några stycken i lokalen vid klockan 8 så började det dyka upp folk utifrån. Det var många som man inte kände men även några som alltid brukar dyka upp. Det är alltid lika roligt o träffa nya människor! Det vart inga bråk eller slagsmål trots att det var massor med folk från olika ställen, så man kan sammanfatta kvällen som riktigt kung. Blev mycket dans, prat, spel och deeptalks med allt från vänner till randoms. Fylla är roligt, man får höra så mycket sjuka grejer som folk helt plötsligt känner att dem kan berätta trots att dem inte ens känner mig, hahah!

Igår tog vi bussen till härnösand o sen kom elins mamma o hämtade oss men hon blev tvungen att jobba en stund till så då gick vi runt på stan med corona ett bra tag innan vi åkte ner mot söråker. Hade en mysig dag och kväll och elins tremänningar med föräldrar kom ner igår så det vart mycket prat och så, inte träffat dem sen vi var hemma hos dem i graninge på midsommar så det är kul.

Idag har vi bara degat hela dan, ja o elin reste oss upp ur soffan en sväng för att gå ner på ica men sen blev vi bänkad här igen. Vad som kommer bli ikväll återstår att se, lär väl bli spel och alkohol gissningsvis ;) Kan bli kul!

Vi hörs!
 
 



 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0