Yo bruush!

Precis kommit hem nu, mycket har hänt igår och inatt!
 
Igår så åkte jag o pappa till Skärsa och åt middag på Albertina bara vi två, var sjukt längesen vi gjorde nåt sånt och det var så jävla skönt! Bara prata om massa random saker, äta god mat o bara fett mys med min bästa papi <3
 
Sen så skjutsade han mig till vanessa. Så drog ja, vanessa o matilda till skolan o kika på när mathias skejta en stund, innan vi drog in till stan vid 11 och tog en kvällsfika på donken ;) åkte till cfl och skejta lite till. Skjutsa hem matilda o sen satt vi oss på variant och snacka om verkligen allt och inget, seriöst tror inte det fanns en enda grej vi inte gick igenom. Sen tog vi med oss te, mackor o äpplen o satt oss på sjbryggan, kika på soluppgången. drog vidare till skolan o med täcken, la oss i fetgungan alla tre o dog, så jävla härligt. Typ runt 7 drog vi in te donken igen, käka frulle innan vi drog hem igen, somna runt halv nio på morgon o vakna halv 4 igen, haha!
 
Alltså gårdagen va fucking perfect! Först som sagt middag med min bästa far o sen tillbringa hela natten med mina två absolut bästa vänner här hemma i söderhamn! Kan inte ha vart bättre på nåt sätt! <3
 

Change..

Av dem som ja lärt känna dem senaste två åren så har typ ingen sett hur jag var eller för den delen såg ut innan ja börja på nördvik, så lägger upp en film från en helt normal lektion på bergvik ;) Saknar det ibland faktiskt, högstadiet, men ja de känns inte ens som att de var jag längre? Har ju förändrats en hel del sen dess och tappat kontakten med i princip alla men ja, what to do?
 
Puss på er!

Vill ha just dig, fast jag blir äcklad av bara tanken.. Something is wrong!

Red ju Rush igår och han är så dödligt bäst! Älskar den där ponnyn så jävla hårt att det är olagligt! Red även ut på Pärla :)
Sen så sov nessa här, vi satt uppe o gagga halva natten, fett mys!

Idag har jag chillat, vart ute o gått med minis några gånger, tvättat lite och va med vanessa till stallet en stund och kom hem nu, så sitter o dunkar music nu o väntar på att beccoc, martyna, hanna och nessa ska komma så blire en kväll med brudarna i min lilla stuga :')


Rush <3
Dragos o Pärla!
 
 Film på Russian från igår:
 
 
 

My life is sunnyside up!

Nu vare ett bra tag sen mina kära vänner men jag har ju haft sommarlov förfan! Då ska man ju inte sitta inne o blogga.. Men nu har jag börjat återhämta mig efter i helgen. Åkte ju till åsele marknad i torsdags och kom hem i måndags, vart mycket kaos på dit och hemvägen då bilen vi hade påvägen upp gick sönder och sen bytte vi till en annan som gick sönder påvägen hem. Hemvägen tog 12 timmar, vi stog still ute i skogen i ca 6 timmar men tur att vi har vänner som är guld värd som hjälpte till o bogsera oss hem!

Men själva åsele var helt jävla awesome, orkar inte gå in på sådär jättemycket detaljer för det hände mycket, men det vart väldigt lite sömn, väldigt mycket härligt folk, några snyggingar ;) Lördagen var helt klart bäst, sov 2 timmar innan man blev väckt av dem utanför som spelade en rosa helikopter i ungefär 15 olika versioner..
Nej det var hemskt att behöva lämna stället och människorna!

Sen jag kom hem har jag mest sovit och umgåtts med lite vänner, i måndags vart de chill på badkullen med ett gäng men eftersom nessa inte klarade av att göra upp en eld så vart de lite kallt ;) Inatt sov jag, hanna och martyna hos nessa och nu kekar vi lite frulle sen blire stallet o rida :)

Mår väl bara allmänt bra just nu trots att jag är förvirrad ggr 1000, jag ändrar mig fram o tillbaka men jag vet att det inte är nån idé, jag kommer ändå aldrig få den jag vill. Så det är lika bra att bara släppa skiten!
 
Nej men alltså vi är helt normal! 
 
 

Kram!

Snart sommarlov!

Imorn blir sista dagen på praktiken sen äntligen sommarlov. Men praktiken har varit så jävla kung! :') Idag har det varit mycket, ridit tre hästar och gått med på två ponnyridningar :) Först vart det en tretimmars tur på Russian och alltså den hästen.... Helt sjukt men jag har bara haft den känslan på en häst tidigare och det var bullen, är verkligen totalkär och skulle kunna döda för att få ha den där pållen men ja det är ju omöjligt, har verkligen inte råd att ha en häst just nu så. Han är verkligen inte min typ av häst egentligen. För det första så tycker jag verkligen inte om araber, har aldrig gjort, sen vill jag ha en häst som har alla fyra ben i backen och det kan man ju inte direkt säga att lilla Rush har ;) Men han har verkligen hoppat direkt in i mitt hjärta och även nu när jag har gått in i en period där jag tappat ridsuget så försvinner det såfort jag sätter mig på han! Imorn om det finns tid så ska jag köra ett sista dressyrpass i paddocken på han och det känns, kommer nog kanske rida han nån mer gång men det här blir sista på praktiken iaf. Nej Russian är helt fantastisk och känns som att jag drömmer varje gång jag sitter på honom, trots att han kan vara hetsig och hålla på att sparka så spelar det ingen roll, är fast! Stog och gosade med han hur länge som helst i boxen efteråt, kom någon tår också faktiskt :')

Sen efter Russian så satt jag på Indra på en tur och det är ju lite skillnad på kroppsformen där ;) Gå från en smäcker arab till en tjock nordis.. Haha men det gick bra! Sen red jag ut själv på Pirat en sväng i skogen så han fick röra på sig :))

Nu får ni bildbomb på min bästa <3

 

Hemmamys och stallet!

I lördags så sov jag hos min fina nessa sen vaknade vi runt 1 igår och låg o dega hela dan hemma hos henne typ och på kvällen så drog jag, nessa, sara, matilda och rebecka hem till mig och satt o snackade, lyssnade på musik o kollade på film hela kvällen, tror vi dog runt 2? Vi snackade väl om allt mellan himmel och jord men det vart mycket killsnack som det brukar kunna bli när man slänger ihop för många tjejer ;) Men det är skönt att prata av sig ibland och veta att man har så många som lyssnar! Sjukt mys hade vi det iaf och kvällen var oslagbar.

Imorse så gick jag till stallet och kom nyss hem, ridit 3 hästar i paddocken i spöregnet ;) Red Nicki, Pärla o Pirat. Det gick bra med alla men Pärla var ganska tjurig så jag såg till att hon bjöd framåt och började släppa i vänstervarvet som hon har så svårt för och sen slutade jag, nöjde mig med det idag, ingen idé att bråka med ett fjordingsto på dåligt humör ;)

Åsele på torsdag också så ska börja packa idag, så jäääävla taggad! :D

Västanå

Är hemma nu som ni kanske märkt. Idag har jag käkat lunch med två fina vänner på stan, sen åkte hem o klippte klorna på voffarna och gick ut på en prommis med minis, så nu blire chilla, duscha o sen sova. Börjar nio på praktiken imorn :D

Kommer sakna min lilla jennifer så sjukt mycket! Samma med alla fina pållar, men speciellt Thai-fun, Bjössi och Rafne(eller ja krummi heter han ju nu men tycker rafne passa bäst på han :D). Så dem tre slänger jag upp en bild på! :D

Thai-Fun, baskjirvalack.



Bjössi, islandshästvalack.

Krummi "Rafne", islandshästvalack.

 

 

 

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0