fml..

Fuckar på att jag hostar sönder o mår som en röv! Äsch har lega i sängen med brudsen hela dan o kolla på film istället. Igår vare fest ja.. Hade faktiskt kul trots att jag var nykter, men runt tolv så drog ja, tesse o fanny hem o käka ost o kex? grymt gott iaf!
Sen kom Jonas o Tobbe hit efter 1 typ, vi drog in lisas tv på mitt rum o trängde ner oss alla fyra i min minisäng o drog igång en film, tror vi somna runt 3-4 kanske? upp imorse innan 7 o mata hästapållarna för att sen krypa ner i sängen igen o lega här typ hela dan ^^

I helgen får vi se va de bli, ska nog bara ta de lugnt :)
 

-

Sitter på anatomin o snackar hovar, nyss haft prov på hästens delar, trots att plugget till de bara vart att kolla på papperet medans vi åt frukost imorse ^^ Men de gick bra iaf, kunde alla utom karlleden. Igår så drog jag, lisa, jens o jonas iväg på onsdagsbus i härnta o kolla på snyggingbilarna! Fett kallt men sjukt kul! Sen drog vi tillbaka till nordvik o kika på film, myyskväll! :D
Ikväll blire fira patrik men tror de blir nyktert för mig faktiskt, inge sugen på att dricka alls.

Pusshej!

Fast forward!

Allt har gått så sjukt fort sen jag kom upp till nordvik igen, redan inne på andra veckan. Sitter på svenskan nu o ska skriva om romantiken, kuul! Imorse vart de ställa klockan på halv 7 o ta sig upp för att fodra hästarna. Förra veckan var sjukt mysig o få sitta o prata med alla mina sjukt saknade vänner och sen vart de ju fest i onsdags, sjukt kul hade vi men tror aldrig jag vart sådär bakis som på torsdan, fyfan så jag mådde! I lördags så fick jag ett random samtal från körven, han försökte övertala mig att komma till boda o festa. Ja jag är ju inte jättesvårövertalad direkt, ringde lisa o hörde om hon va på och sen drog vi nån timme senare ;)

Hade sjukt kul fast vi inte gjorde så jävla mycket, vi satt först hemma hos jens i några timmar med ett gäng störda pojkar! Sen drog vi vidare med traktorn o hövagnen bort till nå eddie medusa tjofs. Kallt som fan vare men sjukt härligt!

Nu ska jag väl kanske plugga lite. Hörs!

Juste lyckades ju totalfaila med hårfärgning också, därav mössan men fixade en paniklösning med färgcreme på lördan innan vi skulle åka ^^

-

Hänt massvis den här veckan, allt från världens sämsta dag till sjukt bra dagar!
I tisdags så vart de åka till stan med mathias o niklas, springa runt på willys o alen i nån timme innan vi äntligen bestämde oss o köpte chirre o bärs för att sen göra den omöjliga klättringen i trapporna upp till berget, sitta där i nån timme och chilla innan jag tog sista bussen hem vid halv tio. Onsdan så vart de gå upp kl 5 för att åka iväg vid 7 och hade sämsta dan ever, mådde bara skiiiit o grina som en tok, inte för att det var konstigt men..

Idag så har ja bara chillat o nu sitter vi hemma hos mathilda och har kollat på film, ska väl snart åka hem till nessa igen o sova :)
På sönda blire iaf åka upp till nordvik igen, känns sjukt konstigt och kommer sakna mina underbara vänner här! Men älskar att få åka upp igen, det här året kommer bli så jävla grymt! :D <3

Vi hörs!
 
Varför gör jag alltid såhär? Lyckas alltid göra mig ovän med allt och alla för att jag måste jämt säga precis som jag tycker, trodde det skulle vara något bra, hah..
 

Stallet!

Nyduschad tjej, så sjukt skönt. Så nyss äte hemmagjord kebabtallrik te middag, minst lika gott!

Red fina rush idag, vart en uteritt bort mot sandtaget o tillbaka. Galopperade ett antal gånger o inte en enda spark, de bara flöt! Så jävla kul, fast sen är han ju trots allt arab så allt var ju läskigt! ;) Men vi hade jättemys men kommer säkert ha ont överallt imorn, har inte suttit på en häst på typ en månad, hahah :)

Be yourself

Idag blir de nog dra sig ner till stallet o rida lite, var längesen nu! :) Men först så måste jag nog skriva av mig lite..

Det senaste året så har det hänt så sjukt mycket. Det känns som en livstid. Jag har gått igenom skit efter skit och nu på slutet så har jag inte riktigt vetat om jag pallar mer. Men det är inte bara dåliga saker som har hänt heller såklart men dem väger tungt. Sen har även jag förändrats sjukt mycket, jag är inte samma person som jag var längre. På ett bra sätt, men nu känner jag att jag börjar hitta mig själv äntligen, jag var rädd där ett tag att ja hade tappat bort mig själv påvägen. Jag har sökt uppmärksamhet och bekräftelse, jag har velat att folk ska se mig. Jag har inte alltid varit trevlig det senaste året och det ber jag om ursäkt för, men jag tror att ja försöker spela hård för att skjuta bort alla som kommer för nära, jag är väl rädd för att bli sårad tror jag. Men påvägen så har nog även jag sårat människor.. Nej nu blir det ändring, jag ska vara mig själv utan att bry mig om vad folk tycker, jag tänker aldrig mer spela ett spel mot någon, för det är inte schysst, bättre att vara rak och ärlig!

Tack till alla mina fina vänner som stöttat mig genom allt, jag älskar er! <3
 
 
 
 

Its your turn!

Nu börjar de närma sig, skolan. Känns overkligt att om nån vecka så kommer ja vara på nördvik igen :') Livet bara flyter på, just nu äre packning på g! Packar ner typ allt känns det som, har alldeles för mycket grejor.. Men, men. Idag har jag inte gjort ett skit annat än att typ dega, vare ute med vovvarna o packat. Skulle ha drage till stan men vart som inte så.

Den här veckan hare väl inte hänt så mycket förutom att empa kom hit i måndags o sov här och på tisdan så drog vi ner till stallet för hon skulle provköra filur. Det låter ju som att emelie är kär då hon satt med ett leende på läpparna precis hela tiden vi var ute med lillponnyn ;) Så tror dem blir bra tillsammans! :D

I helgen händer det typ inget heller, var meningen att jag skulle dra till sundsvall, men ja pengarna stoppar ganska hårt.

Nu hoppas jag bara på att jag får bo på nya, ringde dem o snacka om det idag :))

Allt händer.

Det har hänt så sjukt mycket på så jävla lite tid, haha! Mitt huvud snurrar, får smäll på smäll om och om igen. Men det är bara le, hålla huvudet högt och låtsas som ingenting :D Men ja, kom hem från uppsala i fredags. Har haft det jättemysigt hos morsan, med kryssning, härliga kvällar och stekt ute i solen hela dagarna! Sen har nessa sovit här sen dess och allt har varit kung! Idag har jag bara städat, tvättat o fixat med allt. Blir förmodligen fortsätta med det halva natten också ;) O imorn kommer min fina empa o sover här tills på tisdag! :)
 
 
 
 

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0