-

Hänt massvis den här veckan, allt från världens sämsta dag till sjukt bra dagar!
I tisdags så vart de åka till stan med mathias o niklas, springa runt på willys o alen i nån timme innan vi äntligen bestämde oss o köpte chirre o bärs för att sen göra den omöjliga klättringen i trapporna upp till berget, sitta där i nån timme och chilla innan jag tog sista bussen hem vid halv tio. Onsdan så vart de gå upp kl 5 för att åka iväg vid 7 och hade sämsta dan ever, mådde bara skiiiit o grina som en tok, inte för att det var konstigt men..

Idag så har ja bara chillat o nu sitter vi hemma hos mathilda och har kollat på film, ska väl snart åka hem till nessa igen o sova :)
På sönda blire iaf åka upp till nordvik igen, känns sjukt konstigt och kommer sakna mina underbara vänner här! Men älskar att få åka upp igen, det här året kommer bli så jävla grymt! :D <3

Vi hörs!
 
Varför gör jag alltid såhär? Lyckas alltid göra mig ovän med allt och alla för att jag måste jämt säga precis som jag tycker, trodde det skulle vara något bra, hah..
 


Kommentarer
Janina

Hejsan! Nu kommer jag verka som värsta stalkern någonsin, men det är bara för att jag är så nyfiken!
Jag skickade ett pm till dig på dayviews, kolla gärna upp det! Det handlar om Vola Via, som jag förövrigt äger nu. Eller maila mig bara. Vad som helst!
Kraaam

2012-08-24 @ 01:04:01
URL: http://janin-aa.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0