Shamn

I helgen är man hemma, vart en impulstripp hem i torsdags! :D
Det enda jag har gjort är att bara varit.. Haft en myskväll med papi och sen bara segat, nu har farsh nyss gått ut o jobbat en stund och jag har hunnit med att duscha, vi har suttit framför tvn hela morron o kollat på american pickers, helt sjukt vad vissa människor samlar på sig!

Snart blir det dra mot brogrillen för middag och sen får vi se vad som händer. Folk försökte dra med mig på fest men med tanke på att jag käkar smärtstillande med morfin just nu så är det alkoholförbud för mig! Sen är det väl dags för en lugn helg nu kanske :) Får se vad som händer ikväll helt enkelt, blir nog hemma bara och imorn drar jag upp mot nördvik igen! :D <3

Puss!

-

Hey!
Fan va duktig ja börjar bli på den här bloggskiten, men ja sen om det är så jävla intressant o läsa är väl nå helt annat. Händer ju inte så jävla mycket på den här skolan, idag har man väl typ gått på lektionerna, duktig cheey! Sen drog jag o empa till torrom som små moppebrudar och satt oss som små fjortisar utanför, haha! Sen lämna jag av empa i hol och tog moppen tillbaka till skolan igen, svinkallt vare :D Blev nertvingad till stallet av lisa när jag kom tillbaka och efter de har vi bara lega o kika film o degat, med mjölk o karra :')


I'm always alone in my dreamland I'll show them I'm living my dream 'till the end.

Helluuu alla som orkar ta sig in o läsa min fula blogg! :D

Igårkväll så vart de en sväng till härnta med peder, timmy och elin, blev utstirrad och tutad på av en kille som jag verkligen kände igen inne på mini men kan fan inte komma på vem det är, hur mycket jag än tänker! Skitjobbigt.. När vi kom tillbaka till skolan så satt vi o dega en stund innan ja o timmy sprang runt o försökte väcka lite folk, lyckades väl inte så jävla bra. Tillslut gav vi väl upp och däckade till I am legend runt typ 2 kanske?

Så hade man ju sovmorgon till halv ett idag, så jääävla skönt! Ikväll har jag verkligen ingen aning om vad som händer, segt som fan men nåt lär vi väl hitta på! :D

Hitta en sjuuukt söt bild på lillvalpen :')

-

Tror varenda person ja träffat på frågat om jag mår bra idag. Söta vänner man har! Imorn blire ringa vårdcentralen igen och boka in en tid och åka in o kolla upp allt. Mest arg över att jag missa hopplektionen idag pga. de här! Men, men jag kastar i mig ipren med jämna mellanrum så funkar det att gå runt. Även börjat fått ont i käken och låret idag.
Men de sket man väl i, vi kör på bara!

Sista lektionen börjar om en halvtimme. Ikväll vet jag inte vad som händer men de låter som att de blir nåt iaf! :)
Den här veckan har det hänt sjukt mycket, som vanligt det här året! Är sjukt kul att det händer saker men allt är väl inte det roligaste. satt o snacka med lisa igår om att förra söndan känns som det var typ en månad sen, haha!

You can't lose something you never had
So why miss the memory of something that didn't exist?

Kaaos!

Ja i fredags så var det fest i härnta och hade så sjukt kul! Kvällen var sick och vi kom hem runt 5 på natten. Vi blev även inbjudna till boda igår. Så runt 6 igår kom rickard o hämta oss och vi hade kul till en början, dansade o spelade o ja allt var kung tills det spårade ur och det kom en massa folk som inte kunde bete sig för fem öre. Så slagsmålet var i full gång. Blod överallt, på väggar o golv och på folks händer, armar, kläder och ansikten. Det var kaos överallt. Jag hamnade imellan och fick några slag i ansiktet och ett i revbena. Vi ringde polisen och ambulans. Tre polisbussar och tre ambulanser kom o styrde upp allt. Har aldrig varit med om nånting värre faktiskt.
Kom hem runt två tror jag. Sjukvårdarna trodde på spricka i ett revben för mig så är lite lätt mörbultad idag.

Vi hade åtminstone kul som fan innan allt spåra så man får väl se det positivt helt enkelt ;)
Vissa människor borde helt enkelt inte vara ute bland folk, förstår inte nöjet i att åka till ett ställe bara för att slåss.
Tack till både mina vänner och även ni andra som ställde upp för alla och även mig igår när jag mådde skit! :*

Idag blir det ligga o dega bara o peppa upp för skola imorn! :)

This is crazy

Har en inre diskussion med mig själv nu igen.. Ja jag sa aldrig att ja är normal? :) Men seriöst. Tiden går så jävla fort just nu och börjar tänka lite på framtiden faktiskt. Dem senaste två åren vid den här tiden så har man vetat precis vart man ska befinna sig om ett år, jo tillbaka på nordvik. Men nu? Nej jag har ingen aning vart jag kommer vara om ett år.

Jag vet inte alls vart jag ska ta vägen efter att vi går ut för trapporna på studenten i maj. Det är spännande att inte veta och bara låta det skriva sig själv men samtidigt är ja sjukt orolig. Nordvik är det jag vet, det jag kan. Det är här jag har min familj och snart ska jag lämna allt det, min trygghet.

Nej jag vill inte tänka på det, ska bara göra det mesta av sista året med världens underbaraste folk och jag ångrar inte alls att jag kom hit från första början! 

<3

-

Sorry för ingen uppdatering på typ forever. Veckan har spenderats i sängen typ, fortfarande sjuk. Öroninflammation drog jag på mig i måndagsnatt också och har fortfarande lock i ena. Men ja förhoppningsvis börjar allt gå över nu. Igår vart de först åka med ett gäng till kramfors och leka psykfall typ. Sen på kvällen åkte vi till härnta o ja sov där så tog bussen till skolan imorse, usch va kallt de va och kom till skolan 5 min innan vi börja så man springer runt i gårdagens smink o känner sig fräsch som fan! :D Nej nu blire se vad kvällen har att erbjuda, see ya! <3

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0