I'm not beautiful, I'm sorry that I disappointed you by not being what you expected.

Är på världens svinigaste humör idag så istället för att utsätta mina gulliga vänner för det så låser ja in mig på rummet och försöker ta tag i lite plugg o bara dega... Vet inte alls vad det beror på men jag vaknade imorse och kunde inte komma på en enda positiv sak att tänka på. Men, men jag brukar ju rycka upp mig ganska snabbt så det löser sig väl! Skulle behöva snacka en stund med min babe men hon är ju ute på praktik så kommer inte träffa henne förrns om två veckor <3

 

Hade iaf världens mysigaste dag igår med sune, malin, sara, tesse o julia! Vi drog ut o åkte skoter med kälken efter. Det var helt underbart väder och när vi kom upp till stugan så satt vi o chilla en stund o ja blev tvungen att dra av mig jackan o allting för det var så inihelvetes varmt däruppe på berget! Det måste iaf göras om väldigt snart :D

 

Sen igårkväll hade jag o jull tänkt dragit ut men de sket sig helt så vart stanna hemma o sova istället, men aja skönt o inte va bakis idag iaf!

 

 


 

Rise up and take the power back

Idag är en såndär dag..
 
Jag är glad över typ allt jag har, allt jag gör, allt känns fucking perfect! Hahah älskar den där underbara känslan när man vaknar på morgonen och vet att det här kommer bli en såndär dag :D Inget speciellt som hänt eller händer utan nåt är bara annorlunda. Detta får gärna fortsätta i några dagar till faktiskt.
 
Idag så har ja chillat runt i skolan, vi hade svenska sen några timmars hål innan ridning som jag ändå inte kan vara med på så satt o kolla på när resten av min grupp hade hoppträning och sista lektionen var samhäll o där lyssnade vi på nån redovisning och satt o snacka bara i en och en halvtimme medans jag satt i hörlurarna o kollade på en film medans dem disskuterade, palla fan inte lyssna när det finns bättre saker o göra. Efter skolan åkte vi till torrom en sväng o handla lite och nu har vi bara chillat sen dess. Ska gå o se vad alla har för sig nu, funderar på vafan man ska ta o gö denna kväll, vore najs o hitta på nåt nu när ja ändå är på det här humöret!
 
Taggar även som fan till tallin med mina fina vänner +mamma och bror då ;) Måste bara se till så man har nå pengar kvar efteråt också..
 

-

Livet är verkligen inte värt att leva idag, jag brukar bli bakis men det här är extremt. Jaja livet lekte igår iallafall, skulle ha legat hemma med empa o jannie och ha filmkväll men vi följde med alla andra ut istället. Drog ut på gladan för första gången och kul som fan hade vi! Hade lovat mig själv att hålla mig ifrån dansgolvet också med tanke på foten men tror jag spenderade största delen av kvällen där helt ärligt. Så idag gör den smått ont igen kan ja lova...
 
Äsch orkar inte ens anstränga mig att skriva, ska försöka sova men lär ju inte gå, kan inte sova när jag är bakis.. Har fan försökt hela jävla dan! Ni får lite bilder istället!
Bakis o sleten så säg ja gonatt! 
 

Men om jag plockar ner en liten bit och kallar den för kryptonit och ger den till en flicka som är stark

 
Fan vad veckorna går fort, studenten närmar sig och det går alldeles, alldeles för fort.. 
 
Haltar fortfarande runt på mina kryckor men mina snälla vänner har hittat på en snowracer nu som dem skjutsar runt mig på ibland, ser ganska gulligt ut måste jag säga! Helgen var helt sjuk. Drog ju ut på lördan med jonas, jens, elin o maja och ja.. alltså jag vet inte ens vad jag ska säga om den kvällen, haha! massvis med drama, sång, dans, dricka, härligt folk och jävulskt kul hade vi iaf. Vi var på svenssons tills strax efter två och sen gick vi ut och jag lyckades bli nerdragen i backen o stuka fotfan. Sen fråga rickard om vi inte kunde komma upp till per så då gick vi dit o va där en stund, har smått svårt med tidsuppfattningen om hur länge dock.. På söndan så vart de sitta hela dan hos lisa i älandsbro och bakisdega o kunde fan inte gå, haha! Helt jävla hopplös tjej men aja. emelie o ellinor kom o hämta oss på kvällen så åkte vi till skolan. 
 
Den här veckan vet jag inte alls vad jag gjort faktiskt. Jo timmy kom iaf hit igårkväll o va här en stund så vi firade honom med att baka kärleksmums, sjukt gååått!(säger fettot själv (a)) Annars har man väl bara vart i skolan o typ sovit? I helgen så ska typ alla dra ut medans jag som ett litet kryckmongo ska ha filmkväll med empa o jannie! <3 
 
Lite bilder från helgen o veckan
 
 

I'm gonna live my nordviklife!

Har en underbar kväll med mina fina vänner just nu. Minnena kommer tillbaka även fast det aldrig kommer vara som förr igen! Måndag nu men det skiter man i just nu.

Helgen var härlig också, jag o jull har varit hos matte hela helgen. I fredags drog vi in till härnta o va hos pa med lite folk, chillade o drack lite bara. Åkte hem ganska tidigt men trevligt var det iaf. Lyckades bli stoppade av polisen också när vi snart var framme, hade precis svängt in till älandsbro. Mitt bälte gick ju fan inte att få på heller men som tur va så var han snäll och sa bara att jag skulle ha det på mig nästa gång, hade kunnat blivit fina böter där, haha! 
I lördags så kom patrik o fanny så vi satt hemma hos matte förutom en sväng när vi åkte runt i bilen inne i stan. Blev en tidig kväll då också. Men de va fan tur eftersom matte måste vara den mest morgonpigga mänska ja nånsin träffat, inte fått sovit ut en enda dag i helgen.

Red förresten Piraya både i fredags och idag. I fredags så var det hoppträning och jag vart riktigt nöjd med henne! Idag hade vi markarbete och samma här, hon var toppenfin. Börjar få tillbaka ridlusten igen, har inte velat ridit riktigt sen i somras..

Nej nu ska jag fortsätta umgås med mina underbara!

 

 

 

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0