-

Tänk om jag vore en sten, utan känslor, inte behöva känna sig sviken, ledsen, krossad. Men inte heller kunna känna sig lycklig, positiv, pepp. Nej, vad skulle livet vara värt att leva då? Jag vill ha alla mina känslor och alla mina misstag för det är dem som har gjort mig till den jag är idag! <3

Shopping@Birsta

Kom hem för ett tag sen. Nu blire chilla framför en film :) Timmy har nyss psykat ner mig så tankarna på att jag inbillar mig saker, att vi lever i ett simsspel och att vi är död går på högvarv, haha!

Idag så har vi varit på Birsta hela dan och det vart lite smågrejor som fick följa med hem :) Ett par nya jeans, ny mineralfoundation, bh o några trosor, sen en svart spetströja o en vit bandeau som förmodligen kommer få vara med på sista april om jag tar modet till mig att visa min mage som allmänheten egentligen inte borde behöva se, hehe ;) Sen har vi väl bara dampat runt hela dan på birsta o i härnta som vanligt ^^ Nice o komma iväg en stund iaf, nu är det långhelg på skolan som gäller iaf!

Västanå o Vola Via

Sitter o peppar lite tills i sommar och v.25-28 så drar ju jag o empa till Västanå på APUn :D Saknar det stället så sjukt mycket! Saknar alla fina pållarna, vännerna o såklart den helt fantastiska naturen! Men det känns konstigt att jag ska tillbaka dit o inte ha will med mig :/ Men det funkar nog men har så sjukt mycket minnen med min fina häst därifrån, det var ju därborta allt släppte, var ju där vi vart som bäst tillsammans! Har tyvärr inte så många bilder från västanå, i år blir det fler! Så slänger upp några bilder som betyder på fina will istället <3


King

Vet att typ alla tog mitt förra inlägg som värsta deppinlägget men det va inte riktigt så jag tänkte, jag hade bara funderat lite som dumemma brukar lyckas göra ibland, haha!

Älskar att typ ingen kallar mig dumemma längre men själv kan jag fortsätta med det ;)
Chillar nu lite såhär på tisdagseftermiddan, funderar på att dra med mig nån ner till gymmet sen, var ett tag sen nu o vart sjukt sugen på att börja träna igen efter idrotten idag :) Finns inga ursäkter längre för jag är typ frisk, ja mår bra och allt är toppen så det är väl dags! ;D

Igår kväll vart de vinmys med brudarna o några grabbar(som självklart drack några öl istället ;) och vi satt bara o snacka hela kvällen, sjukt härligt och jag älskar såna kvällar, man behöver inte hälla i sig för att bli full, festa o dansa utan bara sitta o chilla med finfolk :') Först bar det av till Birsta på boa och påvägen hem vart de pizza för pojkarna o donken för mig o fanny! "Om man beställer en cheeseburgare med bara ost, hur stor är risken då att dem kommer ut med bara bröd och ost?" HAHA!

På fredag är det tydligen fest, men pengarna sparas istället till röj på sista april! :D

Nej nu ska jag ta o ragga gymkompis :))

Thinking about

Ligger o tänker lite, vilket aldrig brukar sluta bra..
Den här helgen har varit fett mys iaf med mina underbara vänner!
Men jag undrar runt lite..
Man kan inte alltid vara en jävla solstråle, men det är inte okej att vara depp heller för det funkar inte, man får inte skriva ut att man är ledsen på Facebook och inte heller på sin blogg för då söker man bara uppmärksamhet? Man får inte gå runt o se nere ut för då söker man uppmärksamhet? Man måste gå runt med ett fejksmile fast man inte pallar. Folk frågar hur man mår fast egentligen så vill dem inte ha sanningen utan dem vill bara ha att man säger att allt är så sjukt bra och att jag älskar livet liksom. Det är ok om det har hänt något att vara nere i några dagar men sen så ska man må bra, så är det bara. Då får man inte tänka på det utan då ska man bara tänka på fjärilar och allt som är bäst i livet. Och om man inte mår bra så ska man hålla det instängt.

Ja det är klart man inte orkar med nån som whinar och det gör inte jag heller. Men vissa dagar är värre än andra och det är inte alltid man orkar spela glad. Haha hatar egentligen att vara såhär, hatar att fundera på onödigt skit.

Ja så vad är meningen med allt egentligen...?
Ingen aning faktiskt.
Det måste ju vara alla bra stunder man lever för, dem där stunderna när man flyter runt på rosa moln och älskar allt! Jag har många såna stunder och tillfällen och dem väger verkligen upp dem dåliga!

Jag har egentligen världens bästa liv, även fast det inte alltid känns så, jag har sjukt underbara vänner och dem lever jag verkligen för, men jag vill ändå ha nått mer, det där lilla extra. Men det är väl så vi är allihopa, giriga, vi vill alltid ha mer..

Dagens visdomsord från Dumemma, tack för att ni lyssnat, over and out :)

-

Helg igen ;) vet att jag är sjukt dålig på att skriva men i onsdags så vare fest iaf, vi hade sjukt kul och dansade halva natten! Nån lyckades ha sönder toan så det vart lite översvämning i lokalen, men de kirrade vi o sen fortsatte vi såklart! Vart fight också ^^ en stackars pöjk som blev nerslagen, sparkad på sen släpad runt parkeringen, kan bara tänka mig hur han mådde dan efter :/ vi drog tilllbaka till skolan typ 3-4 iaf o gick o la oss typ 5, sen upp typ en timme senare o gå ner till stallet o släppa ut lime, då var man lagomt pigg, haha!

igår så vann ju Brynäs, vårat 13e SMguld är nu klart! :'D så jävla stolt jag är över grabbarna! O

idag vart de traktorkörning o nu har ja lyckats backa med släp o allt, andra gången jag kör en traktorjävel liksom, trodde jag faktiskt inte, hehe ;)

Over and out

Nu är helgen snart slut, söndagskvällar är ganska chill hade dock velat spendera den nån annanstans av nån anledning. Helgen har varit sjukt härlig iaf! :)

I fredags så skjutsade farsan o nettan upp mig o vi stannade i Birsta på vägen o duvan fick en ny hurtta sele. I torsdags så fick hon två nya koppel också, så nu har hon lite mer iaf, fast det kliar ändå i fingrarna, skulle kunna hitta hur mycket som helst till mitt lilla hjärta! <3
När jag kom upp så gick ja ner med jull, fanny o elin till paddocken o filmade när dem tränade reddan o cigoria.
På kvällen vart det filmmys, blev tyvärr tvungen att dra hem vid typ halv ett för skulle ju upp o dra till timrå på morgonen.

Lördag så vare ju timrå som sagt, va tävling för elin o jull o de gick bra för båda! :)
Sen varte fest på kvällen, minnesluckorna är några st dock men vi hade kul :)

Idag hare varit bakisdag, mest chillat o drog till härnta o birsta en stund också :) Nu kikar jag på hockey och hoppas på guld till bästa brynäs ikväll men de står 3-2 till skellefteå och andra perioden är slut, så brynäs får kämpa nu! :)

Nu ger jag inga fler chanser, din tid är slut och det är bara inse, jag tänker inte bry mig om idioter som gör att jag mår dåligt :))

Häjdå! :D


-

Jag vet inte längre vad som är upp eller ner? Vet inte längre åt vilket håll jag ska gå? Är så sjukt förvirrad och varför kan inte du bara hjälpa mig lite på traven? Bara ett snällt ord eller ett framsteg i allt de här skulle betyda världen för mig just nu, känns som jag sitter fast i kvicksand och det går inte att ta sig varken framåt eller tillbaka..

Vi startar med de här från ett litet uppehåll så kanske ni förstår varför jag inte skrivit. Det är inte så att jag har suttit hemma o deppat direkt, nej jag har haft en sjukt härlig vecka med massor av fina vänner :D och imorn så drar jag upp till nördvik igen o chillar, imorn åker jag hem helt enkelt till min fina nordviksfamilj ;)

Igår så var jag först hos Julia och skulle rida hennes fullblod dalarossie(?) och det gick bra först, han var lite lat av sig och ville inte riktigt jobba utan bara takta o springa ifrån, men sen fattade han va jag ville och började jobba under sig och var faktiskt riktigt fin! :) skulle ju testa galoppen på pollen också så vi tog en galoppbacke o de gick bra, andra gången så gick de lite sämre, rossie styrde mot en hage och ett stenrös och jag fick ingen kontakt, så ja fick lägga in en tvärnit och då for jag o tog med mig tränset ;) landade på sidan o slog i bakhuvve, så hela min vänstra sida är lite mörbultad Idag, haha ;) söthästen, sen hoppade ja upp igen så skrittade vi ut en bit innan vi gick tillbaka :)

På kvällen så satt jag, amanda, Julia o Sofia hemma hos Julia o snackade o sen drog vi in till stan en stund o körde runt lite :)

Idag blir de nog bara chilla, ska dra in till stan en stund lite senare bara :)

Cinderella

Sitter i gula stugan hos morsan o segar, tittar ut genom fönstret o ser pållarna gå i hagen o en jävla massa snö! Inte riktigt ok e..
I onsdags så tog jag mig igenom 8 timmars resa ner till uppsala oså sov vi här sen åkte vi te stockholm dan efter o drog på Cinderella! Vi satt oss i cafét o väntade på att vi skulle få gå till hytten, tog en cider där o sen efter vi packat upp o bytt om så käka vi buffé. Efter middan så drog jag, joppe, sandra o marcus direkt till taxfreen såklart ;) Köpte lite dricka o drog tillbaka till hytten o föra lite, sen stack vi upp till Fun Club o träffade massa folk. Vi hade riktigt jävla kul hela natten, vi var i fler olika hyttar än jag kan minnas, vi åkte kundvagn, dansade lite, blev stalkad av nå utlänningar hela kvällen o natten. Vi var uppe hela natten fram tills frukost halv åtta. På natten var det ganska dött men vi hitta på lite folk att umgås med,  vi bytte ställe o folk lite hela tiden men dem ja kommer ihåg namnet på var ju joppe, johan, pontus, glenn, tuttski(lamin) sen sandra då. Hmm resten har jag ingen koll på vad dem hette, haha! Strax innan frukost så kom vakten o körde ner oss till hytten för det skulle komma barnfamiljer o käka hehe, så vi gick ner, hämta morsan o allihopa. Drog upp igen o vänta på frullen, sen drog johan o sov o han såg vi inget mer på hela dan, haha(?) o vi käkade. Efter de gick vi o la oss i typ 2 tim o sen körde vi full rulle igen, drack lite öl blev bjuden på shots för då hade vi träffat glenn igen o hans polare tanne, sjukt sköna så dem festa vi med fram tills vi skulle av båten ;)
Fan sjukt nöjd med kvällen o dan efter, fast vi hade nog roligare dan efter, synd att man inte kunde stanna längre! Brynäsmatch är ju planerad nån gång snart också med glenn, tanne o sandra ;D
Nu kommer de lite bilder från kryssningen, vi fick en varsin sån här rosa snygghatt av killen i bakgrunden ;)

Tonight is king

Inne o vämer mig en stund, ikväll är det chill med vännerna <3 Grillning vid holken o dans i lägenheten ;)
Red Piraya idag, gick verkligen skit. Vi skulle hoppa men jag var inte med på noterna för fem öre, sara sa att jag fick fram henne bra iaf men de kändes verkligen åt helvete. Men, men vissa dagar är man pepp o andra inte..
Imorn är det tydligen fest i nyadal så drar väl dit nåt kanske :)

Vart en snabbupdate, nu är fötterna varm så nu drar vi ut igen! :D

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0