Live Fast, Die Young and Leave a Good-looking Corpse

Sen sist så har jag mest bara chillat, umgåtts med mina vänner och helt enkelt inte hängt på mitt rum så mycket så har inte riktigt haft tid att blogga. Men nu tog ja en liten paus o la mig framför datorn, riktigt skönt. Jag älskar när det händer saker och jag älskar att ha mycket folk runt omkring mig så länge jag får ta en paus ibland, låsa in mig på rummet o bara vara. Haft en riktigt lugn dag i skolan idag, ett prov på morron o sen 3 timmars hål. Sen lite om hästens sjukdomar, fysiologi o sånt. O avslutade dagen med sista lektionen. att packa hö, fixa foder, bada paradiso, ta in hästar o snacka lite skit! 
 
Drog igång gammiphonen, 3gsen igår för o lägga över lite bilder o sånt. men hamnade på sms o började kolla igenom. Inte alls särskilt smart insåg jag, haha! Hade glömt bort en hel del saker och insåg hur bra jag hade det för ett tag sen. Har det sjukt bra nu också, älskar allt förutom skolan då ;) men det är en grej som saknas. Längtar på ett sätt jävul till studenten också, men på ett annat sätt inte. vill verkligen inte lämna allt det här, mitt nordvik, min familj <3
 
Pratade nyss med morsh också och det är en ny intresserad av duvan så hon ska få åka dit på prov en helg o se hur det funkar. Hoppas allt går bra för om det här fortsätter mycket längre så kommer jag snart bli blödig o ändra mig men det går verkligen inte. Det vet jag, de här är bäst för både henne o mig. Jag är för ung och alldeles för oklar över vart jag ska ta vägen efter nordvik för att kunna ha en treårig krävande vovve. 
 
Nej nu ska jag bara mysa ner mig i sängen en stund o slå på nå film för att sen gå ut o vara social igen! :)

It's more fun chasing after something you will never have.

Alltså ja vad ska man börja? En helt vanlig måndakväll vare igår. Fast inte riktigt, igår var det hundra dagar kvar till studenten och det firade vi i nyadal som det ska va! Kvällen var kung o ja mådde även som en kung. Fick fira med mina underbara nordvikare, ett gäng skedomare och lite annat härligt folk som svängde förbi. Det var väl lite bråk som alltid när det är mycket folk men var ändå riktigt lugnt om man jämför med andra kvällar, haha!

Men framåt tolv så försvann en kille från Härnösand. Polisen blev ringd när han varit borta alldeles för länge så hela natten har spenderats med polisen och försökt hitta Isak. Kl 8 imorse så vart han äntligen hittad men idag så är man lagom sleten och trött. Somnade nästan på svenskalektionen, duktig tjej!

Men trots natten så måste jag säga att våran 100 dagars vart riktigt bra, jag hade kul och hoppas på fler liknande kvällar i framtiden! :D

Jag lever livet som bara jag kan!

OM DIG SOM PERSON:
Vilket datum fyller du år? 24 december
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19
Vad använder du för parfym? Escada Magnetism
Vad hade du velat ändra gällande dig själv? få bort min beslutsångest.
Vad tänder du på hos det motsatta könet? Självsäkerhet men inte egoism.
Vad är avtändande? Killar som klänger
Hur ofta duschar du? varje/varannan dag
Vad älskar du? Mina vänner <3
Vad stör du dig på? Falska människor
Är du pessimist eller optimist? optimist
Har du dålig syn? Haha ja!
Vilken egenskap önskar du att du hade haft? Självsäkerhet
Har du bra hälsa? ja

 

KÄRLEKSDRABBEL
Vad gjorde du senast på alla hjärtans dag? Kollade på skräckfilmer med timmy, julia o empa :')
Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej
Är du singel just nu? Ja :D
Vilket är ditt favoritkärlekspar? vet faktiskt inte
Hur länge har du varit olyckligt kär som längst? En sommar
Vad är det viktigaste i ett förhållande? Att man bryr sig om den andras känslor och är ärlig.
När kysste du senast någon? Förra helgen
Vem sov du senast med av det motsatta könet? Jonas
Hur ser drömbröllopet ut? Har inget, men enkelt!
Gillar du romantik? Ja
Favoritkärlekslåt? Vart jag än går - Stiftelsen

 

VÄNSKAP
Vem vet mest om dig? Elin!
Vem smsar du oftast med av dina vänner? Ganska lika :)
Vem ringde dig senast? Stefan
Vad stod det i ditt senaste inkomna sms? Emelie glömde knacka på hos dig, känn dig bortglömd :)
Litar du på alla dina vänner? Mina äkta vänner ja, men har visat sig på senaste tiden att alla "vänner" inte går att lita på ;)
Vem har du känt längst? Mathias <3
Har du blivit sviken av en vän nyligen? Ja!
Vem bråkade du senast med? ....

 

SKULLE DU KUNNA....
Resa jorden runt ensam? Nej
Dejta en som suttit i fängelse? Vet inte, beror väl på :p
Hoppa fallskärm? Ja lätt! :D
Ha ett långdistansförhållande? Nja jag tror inte det :)
Lägga ut naken/bikinibilder på dig själv? Nej
Kyssa någon du inte känner? Ja ^^
Dejta någon med player-rykte? Gjort, avslutat kapitel..
Spela in en porrfilm? nej!
Jobba med något du inte tycker om för pengarna? jarå :)
Ha ett öppet förhållande? Nja..
Vara tillsammans med en mycket religiös person? Haha skulle bli jobbigt!

 

ÖVRIGT
Vart vill du bo i framtiden? Sundsvall planerat med timmy o elin iaf <3
Vad skulle du vilja jobba som? Inte en jävla aning!
Vad vill du ha just nu? fredag!
Om du vore en film/seriekaraktär, vem hade du varit? Skämtatu? Lätt Ash i pokemon, fatta coolt?
Vilken kändis ser du upp till? Ingen, känner dem ju inte så!
Vad brukar du äta till frukost? Mackor, juice, oboy o té!
Brukar du röka eller snusa? nejdå, aldrig!
Har du gjort en audition någon gång? nej
Vilket land vill du resa till och varför? USA, bara för att typ!
Vad gjorde du på din senaste födelsedag? Firade jul, haha!
Vilken sport gillar du? Ridning!
Vilket skolämne avskyr du? Samhälle

 

I will never fall asleep in your arms again, but guess what? I think I'm okay with that.

Har återgått till verkligheten igen, andra skoldan denna vecka nu. snart blire gå ner till ridhuset o kolla när våran klass hoppar. men jag kan ju inte vara med för att jag var lite för impulsiv inatt och bestämde mig för att ta hål i naveln. så nu får man ju fan inte på sig en ridväst o ridbyxor i första taget.. Men, men är väl värt det! Så nu ska min kropp få vila från kanyler o piercingar ett bra jävla tag. Gjort både naveln och tungan på under en månad så nu är jag less på smärta o sånt skit! Timmy o evelina kom hit igår men timmy åkte hem, evve stannar iaf hela veckan så :D Så härligt när man får hit lite saknat folk, blir en helt annan stämning på skolan! Nej ja hinner fan inte blogga längre nu, hörs senare!

Hey babe, whatcha doin?

Dags o kasta in nåt inlägg här igen tro jag. Helgen har varit.. Ja jag vet inte ens hur jag ska förklara den här helgen. I fredags så hängde vi här i äbro hela kvällen o sen drog vi in till minikrogen, va där nån timme innan vi åkte runt med Emil i härnta ett bra tag. Bara sladda runt o lekte, åkte en sväng upp till toppstugan o träffa Kox, Chalim, Linn och Sally. Då drog vi till Nordvik o satt med massa folk, snacka o chilla typ. Somnade runt 5 tro jag :)

Igår så hade vi fest här i äbro hos både Lisa och ett tag hos Annie, va bra jävla mycket folk här o vi hade sjukt kul! Sen slängde vi ut alla o drog iväg till Tobbe i stan o va där ett tag, hade ju dock glömt legget i äbro, annars hade ja fan dragit med alla som gick ut på krogen men de va trevligt ändå! Träffade iaf massa folk som man inte sett på evigheter så om man inte räknar med lite bråk o sånt så var det en riktigt bra kväll!

Nu blir det filmkväll, ta en dusch o sen sova, skola imorn igen! :)

Take another shot and I won't let you down

Svenskalektion såhär första man gör på morgonen är inte okej. Äckligt trött. Snart studenten och jag är sjukt less på skolan. Känns som att högen med rester är större än nånsin och det tar emot så jävulskt. Tur att man fick lite morgonunderhållning iallafall. Hahah! Har iaf håltimme efter det här i två timmar, hade planerat en powernap innan empa säger att vi har samhällsprov i eftermiddag, hon förstörde totalt min dag, haha! Så blir plugg med empa o fanny innan ridningen.

Igår kväll drog vi iaf iväg på en fetroadtrip, ända till härnösand. Sjukt spännande! Eller nej.. jag gjorde inget spännande alls igår. Satt med alla ute i soffan på nya typ hela kvällen o chilla. O ikväll så händer det väl inte så mycket mer intressant än det.

Hörs väl kanske att jag är ganska less på vardagar. Får gärna bli helg nu. Ska förmodligen va i älandsbro hela helgen o sen dra ut i härnta nån dag!

Nej åter till plugget, lyssna på redovisningar och vara allmänt duktig! Eller kanske facebook, spotify o sova? lektion <3

Se mig för den jag är, inte för vad du hört.

Sitter äntligen på tåget nu och är påväg upp igen. Vart en lyckad helg ändå så var helt klart värt att dra sig hemåt! Drog ut igår ändå. Träffade massa gamla vänner och det var kung! Blev stressigt som fan bara, fick veta att vi skulle ut en halvtimme innan Simon hämtade mig. Så hann bara duscha o knappt torka håret, fick fixa mig o så hemma hos Julia o sen satt vi där o förade ett tag innan vi drog till Havanna o träffa dem andra. Men de var ju verkligen heldött därinne, så vi gick vidare till ch istället o där vare ju lite mer folk. Men allt som allt var kvällen härlig o var värt att få sitta bakis idag ;) har ju aldrig tid att hinna träffa alla när ja åker hem så.

Men nu är det bara försöka peppa upp inför en ny skolvecka, knappt 4 månader kvar tills studenten nu, helt insane!

Kan vi inte dansa som förr, hela natten lång

Ensam i min stuga igen, Vanessa kom hit igår kväll och åkte nyss så. Vi har chillat, tjockat i oss chips och glott på film, björnbröder <3 sjukt mysig kväll igår, tack vännen!
Skulle ju dragit ut ikväll men de sket sig ju, blir en nykter helg och imorn åker ja upp till Nordvik igen! Behövde verkligen en paus, dem senaste två veckorna har varit alldeles för intensiva. Alldeles för mycket kaos.

Nej kvällen ska istället spenderas inne i huset med pappa och glo på tv! Känns ändå just nu som ett bra alternativ :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3402898/images/2013/pic_50f19573ddf2b31617ba9a63.jpg" class="image">

Misstag eller ej, du är borta nu.

Jadu nu har jag inte bloggat på evigheter för jag är alldeles för lat för att blogga från iphonen och datorn har ju varit här i söderhamn sen innan jul. Det har ju hänt en hel del på sistone, både hunnit blivit arton, firat jul o nyår och börjat skolan igen. Julafton o min födelsedag var ju samma kväll och det firades i uppsala hos mamma. Vi var hemma hos morbror några st. Kul hade jag och helvetes bakis var man ju dan efter.. Sen drog jag, daniel, icka och några till ut på krogen dan efter. Fortfarande bakis så man var ju lite halvpepp måste jag säga.. Nyår firades uppe i hol, docksta och älandsbro. Härlig kväll med mina underbara vänner. Ja jullovet har vart över förväntan helt enkelt. Även hunnit vart ut på krogen en gång till i härnta, shoppat slut på alla pengar i birsta och tagit hål i tungan i sundsvall. Fullt upp men sjukt kul! 
 
Även blivit lite ändringar i mitt liv nu på slutet. Både bra och dåligt tror jag. Inte riktigt hunnit smält in allt än men de löser sig väl. Natten igår var inte trevlig iaf. Började med att jag o jannie skulle dygna men runt 2-3 på natten kom vi in på helt fel samtalsämnen och slutade med att vi båda låg o deppade sönder typ, hahah.. Så vi bestämde oss för att gå o lägga oss istället, jag lyckades ändå inte somna förrns runt 5-6 imorse så lagom sleten tjej idag! 
 
Nu sitter ja hemma iaf o väntar på att min tvätt ska bli klar så jag får sova sen! Imorn ska jag sova hela dan o sen åka till julia. föra där o sen dra ut med några saknade gamla vänner på kvällen! :) 
 
 
 
 

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0