I'm a psychotic bitch, just deal with it!

Fuckar på att hela inlägget försvann så skriver lite kort igen..

Idag har man haft skola o på hästlektionen gick de åt helvete, skulle knoppa o linda största hästen i stallet på 40 min o de fanns självklart ingen palljävel ledig och när jag väl fick en så var det typ 10 min kvar så hann inte med så mycket men gick väl någorlunda iaf :)

Sen vart de julspexmöte efter middan o vi börjar ju komma nån vart nu, bara övning ggr 1000 kvar! Fett pepp påt :D Nyss kommit hem från kramfors en sväng med Patrik, Anna, Sara o Simon så nu börjar de bli dags att sova.. Funderar faktiskt på att fira jul i Uppsala i år istället för att jobba, men vi får se hur det blir. måste lösa det med vem som kan jobba med tesse isåfall först!

Nej en dag imorn också, gonatt på er!

woopwoop!

Nyss haft svenska o nu har jag hål i 3,5 timme! Så lagt mig i sängen och kör sleepmode <3 Hur fan överlevde man på högstadietiderna när man inte bodde på skolan o kunde gå o dö en stund på rasterna, haha!
 
Inte bestämt mig hur jag ska göra än med det här när man ska åka hem..
Jag är lite sugen på att åka hem en snabbis första dagarna på lovet men frågan är ju hur man tar sig upp igen, är ju midnight music hemma den 20e såg jaa, Medina, Dani M och RMK o toppen ska ju dit o spela! Vore ganska nice men får se hur det blir med allt skiit :D Håller på att övertala nessa att hon ska komma upp på fredag, saknar mitt lilla mongo! 
 
Fullt upp hela den här veckan, ikväll är det julspexmöte igen, mycke skit som måste fixas! Sen imorn kanske de blir birsta men tror jag hoppar det, finns annat som måste göras tyvärr.. Torsdag o fredag är uppbokat, med vad är frågan, kan det vara nåt kul på g för en gångs skull? ;)
 
Hittade en fulbild på mig o lisa på empas blogg från mittuniversitetet förra veckan när vi "besökte en brottsplats" så måste bara kasta upp den här! 
 
Pusshej! <3'
 
 

Never again

Börjar bli lite seg nu, vaknade 5 imorse av nån biljävel och kunde inte somna om så väntade bara på att klockan skulle gå så man kunde gå ner o jobba nån gång. Stallet tog typ 2 timmar idag, sen hade vi markarbete och jag red Paradiso, det gick faktiskt bra, riktigt nöjd med både henne o mig så!
 
Resten av dan segade på med religion och bild. Direkt efter middan så hade vi julspexmöte, börjar närma sig nu, bara tre veckor kvar så vi får jobba snabbt! Så vart några timmar i aulan.Ligger o segar i sängen efter en dusch nu o ska väl snart gå ut o se vad folk har för sig ikväll.
 
Insåg att jag kommer nog inte åka hem förrns efter jul, den här helgen blir det stanna kvar, samma nästa helg o hade ju tänkt åka hem då sista helgen men nu blev det bestämt att vi måste stanna o fixa inför julspexet! O över jul jobbar kanske jag o tesse på skolan, första julen nånsin man firar utan familjen, sjukt! Över en månad sen man var hemma sist nu fan! 
 
Aja ska dra mig nu, hörs!
 
Hemma <3
 

-

Fan dags o sova nu. Jobbat hela helgen i stallet med jull så lagom less nu, bara imorn kvar nu! 
Vi har nyss kommit hem från kramfors iaf, oxfilérulle på sylos vart det till middag, dödligt mätt nu iaf. Igår kväll så drog vi till älandsbro en sväng, riktigt kul kväll faktiskt! Fick världens ridsug idag också så efter vi äntligen blivit klar i stallet så trimmade jag lite på dexter, asnöjd med han trots att han var skitpigg :) Fick till några bra galoppombyten också då han brukar kunna va lite svår där men han vart pepp o tyckte de va kul så! 
Nej pallar inte skriva så mycket mer, så jävla trött o de ska bli cpskönt att sova under ett varmt fucking täcke då ett pucko snodde mitt täcke när jag sov inatt så jag frös jävulen när jag vaknade, hahah! 
 
Fulaste bilden nånsin på mig o evve från igår, hahahhahahah! 
 
 

A bad day doesn't mean a bad life

Ja mitt förra inlägg var ju lite.. hehe..
 
Nej men jag har bara haft en riktigt dålig dag men den räddades någorlunda, suttit på fritid hela kvällen med allihop, käkat kladdkaka o spela massa spel ^^ Men nu äre nog dags o sova snart, har ridning imorn och sen så blire jobb hela helgen med Julia! :) Beställer en ny iphone imorn också, blir en fyra då dem är så förbannat billiga nu och 3gsen orkar jag verkligen inte med längre. Sen femman vill jag inte ha, så lång! Då ska min iphone få åka i backen nå så mycke jävulst! Ska bli en döskön känsla måste ja säga :D 
 
Kollat ikapp vampire diaries nu iaf så nu äre bara vänta på nya avsnitt, samma så får gärna nya sons of anarchy komma ut så man har nå o se på! 
 

fuck life

jävla skitdag helt enkelt, allt är bara piss och ikväll blire helt klart låsa in sig på rummet o skita i allt, fattar inte varför de blev så här idag, har fan mått awesome varenda dag hur länge som helst. känns som att de typ lega o samla på sig o såfort ja vakna imorse så fick jag allt över mig, nej kanske är bra att ha såna här dagar ibland. fuck allt bara, bryr mig inte om vad folk tycker.

skiter i ridningen idag också, pallar inte. hörs imorn när jag förhoppningsvis är normal igen, hahah!

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

Tjena!
Imorse så satt vi oss på bussen o åkte till mittuniversitetet i sundsvall. Så vi gick på lite föreläsningar om olika kurser och så. Men det mest intressanta var nog föredraget om att plugga utomlands, det känns som det kan vara sjukt kul! Så blev lite pepp idag faktiskt, men vi får se hur det blir sen. På lunchen gick vi o käka på Big Boy, fett gött <3
 
Vi kom tillbaka hit typ halv fyra så jag o empa slog igång en film o sov tills julspexmötet kl 6. Hade nog världens sjukaste dröm, empa tyckte att jag allvarligt behövde söka hjälp, hahah! Vart mycket planering o satt där i typ 2 timmar. Men det känns faktiskt som att vi kan få ihop nåt, kändes inte direkt så igår när vi hade en kaosplanering. Men är aspepp på det här och hoppas att det inte failar! Ikväll har vi bara suttit inne på fritid o snackat, käkat toast o chokladbollar ;) Nyttig tjej känns det som, hahah! Äsch, ska väl börja träna också så då tänker jag fan äta vad jag vill, food is good <3 
 
Dags att dö snart tro jag, upp tidigt imorn! Har en riktig lektion imorn, engelska b sista timmen. Är invigning på skolan hela dan imorn så blir stallet imornbitti o ha stalltjänst o sen har jag fan ingen aning om vad vi ska göra men de lär ju visa sig.. 
Nej nu ska jag dra till jull, hörs alla! 
 
Fina krezip! 
 

I'm the type of girl that turns the music up way loud just to tune out reality

Heyhey!
Drog till övik igårkväll istället för att sova, så sjuk bilresa vart det med mina underbara vänner! Lämnade av timmy innan vi drog på max o käkade för att sen dra tillbaka till nördvik, kom tillbaka runt 1 inatt tror jag. O då ringde mathias så pratade med honom i några timmar, tillslut somnade ja väl runt halv 5...
 
Död tjej imorse, haha! Men hade bara en hästlektion som vi kollade på världscuphoppningen o sen en bildlektion, rätt chill dag! Ikväll har vi planerat julspexet osså har jag hunnit varit ner till ridhuset o träffat duvans bror som var här o tränade lite :)
 
Imorn blire dra till sundsvall med skolan o gå på massa föreläsningar o sånt på mittuniversitetet. Ska springa runt med emelie då vi har valt samma på allt, haha. Nej men de ska bli intressant faktiskt o se om man får upp nå inspiration för att kanske plugga vidare nån gång. 
 
Dunka musik en stund till innan man ska dra sig ner till duschen o så kanske sova tidigt för en gångs skull! 
Pusshej <3
 
Ge mig soool o värme!
 
 

Gör som jag vill, tar det jag vill ha, försök att stoppa mig..

 
 
Nu har bloggen totaldött igen.. Men ännu en helg är slut nu! Skulle ta det lugnt hade jag tänkt men ja vi drog ut i fredags, först till lunkan tills vi insåg att det var typ 5 pers där så vi stack till annie däre va fest men alla började dra när vi kom dit så tillslut gav vi upp festletandet o plockade upp några stackars människor på vägen, drog till härnta o käka på mini, kvällen vart awesome när efter att vi drog ifrån festerna, haha! partybussen o minikrogen var epic

Igår så fick alla för sig att vi skulle försöka igen, så köpte 15 liter vin från sundsvall? dunken <3 Var på två fester men första blev vi hotade med att dem skulle ringa polisen om vi inte åkte inom 5 min och då hade vi inte ens gått innanför dörrn till huset, haha! Sen drog vi till lunde på en sandöfest för där var det tydligen drag, dock kom vi dit o insåg att de var 50 spänn i inträde! Vi försökte smita in bakvägen, maja o en kille han komma in men sen kom det en jävla kille med grilltång o smällde igen dörrn på mig, hahah! Så vi var ute ett bra tag o snacka med lite folk innan vi satt oss i partybussen igen o drog tillbaka hem! 

Ja fail helg men har ändå vart med kungliga människor så det väger ju upp :D Ska försöka plugga lite nu innan man ska ta en dusch o sen dö i sängen <3

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0