What up?

 
Jadu vad händer? Allt och inget händer, haha! Vart hemma i söderhan i några dagar nu och imorn åker jag upp till nordvik igen :) I onsdags så fick vi ta bort min fina katt Zoe pga. njurproblem :/ så det kändes ju helt åt helvete typ. haft henne sen hon föddes och hon vart väl 8(?) tror jag. Men ja thats life typ. Hon har det bättre nu iaf. Idag hämtade nettan hem en ny liten kattunge som heter Freja och ska vara sällskap åt Marilyn, hon vill ju inte vara ensam.

Igår tog jag även ett sjukt svårt beslut men vill inte säga så mycket än förrns det är klart men det kommer ändra på riktigt mycket. På lördag så kommer jag få lite närmare besked förhoppningsvis så får vi se vad som händer.

Var till stan idag med nessa o sprang runt lite, satt i parken en stund o käka massa onyttigheter o ja, firade min sista dag i slödderhamn typ :)

ÅHHHHH va skönt de ska bli att komma upp till skolan för jag saknar min bas som en jävla idiot. det är helt värdelöst ljud på den här jävla datorn, haha!

Puss på er alla som läser min tråkiga blogg när jag väl uppdaterar! 

Nothing is the same when u don't exist anymore

Vart i jälla sen i tisdags nu och bara segat hela dagarna, är ganska skönt faktiskt. Igår så drog jag ut o åkte bil med daniel o broman på kvällen tills brorsan kom o hämta mig runt halv tolv o då drog vi på premiären av nya bondfilmen, var helt okej trots att ja missa första delen för att man somna, haha! Men slutet var ju bra iaf :) kom hem strax innan tre inatt. Idag har jag typ bara kollat på tv men nu blir de en dusch så man känner sig lite fräsch igen.. Ikväll blire antingen sitta hemma med morsan o chilla eller dra ut i uppsala o hitta på nåt. Får se hur pigg man är lite senare ;)
Sen ska man väl åka hem typ nån dag också o på tisdag/onsdag så drar jag upp till nördvik igen, jobb på torsdag o fredag med fanny så de rullar in lite cash! :) Sen på helgen så blir det väl dra ut med brudarna!

Nej pallar inte skriva nå mer, puss hej så hörs vi!

life sucks sometimes

Jadu, ligger i sängen med äckliga jävla magsmärtor och vill helst gå o dö tack:) men nog om det.. åker hem från praktiken idag iallafall vilket känns skit då jag verkligen älskar stället och kommer sakna runsten sjukt mycket, allt folk man lärt känna och självklart alla hästarna! :/

I lördags iaf så kom daniel o broman o hämta oss här så åkte vi till uppsala och typ åkte runt i stan hela natten, haha! Vi var hemma hos daniel en stund också men annars så åkte vi bara runt, träffa lite folk, hade springtävling runt shell och tesse tänkte dra omkull mig rätt ner i asfalten ;) Var fett värt att dra dit iaf, man blir redigt uttråkad här på helgen då de inte finns nåt att göra ^^ kom hem till morsan runt 6 på morgonen o så tog vi tåget tillbaka hit på söndan :)

Igår va iallafall min första och sista dag uppe i christophers stall. det var sjukt härligt, hade kunnat vart där några veckor till utan problem! :) först vare utsläpp till hagar o skritten o sen mockning o göra klart stallet o packa hö. var klar med stallet vid nio då sprang ja ner o gav ett av fölen mat då han blev av med sin mamma för typ en månad sen :/ efter det så longerade jag runette medans bea red britt. runette var typ omöjlig att få stopp på men annars var hon duktig, haha! när de var klart så tog vi in silver o summer o sadlade dem innan vi gick på fikat kl 10 och sen red vi ut en sväng, jag fick välja om jag ville trimma eller rida ut. bea red på silver som är en förvuxen connemaraponny på 157 cm ;) och jag red summer, en sjukt mysig hingst. när vi kom tillbaka så hann vi även med att klippa lilla snowwhite innan vi gick på lunch, sen på eftermiddan vart de insläpp och mockning av hagar :)

Ikväll kommer morsan o hämtar mig så sover ja där nån natt innan papi hämtar upp mig :)

Elin klagar!

ja eftersom min babe terrar mig så är det väl dags att uppdatera bloggjäveln, nu har vi varit på stall runsten sen i söndags och är verkligen helt kär i stället och hästarna! även toppentrevlig personal som vi jobbar med! :) det är mycket att göra nere på dem stallen jag är i. det är norra, västra, nya och uteboxarna. tesse är uppe i tävlingsstallet där jag kommer vara nästa vecka.
Har börjat lärt mig några av hästarna redan och framförallt lärt mig vilka hagar dem flesta står i, hästarna står en eller två i varje hage och det är ungefär 60-70 hästar inackorderade så det är mycke hagar och riktigt långt till vissa..

men jag hör av mig mer i veckan, är så jävla slut så orkar inte skriva mer nu, vi trivs toppen här iallafall! :D

hörs!

Lång helg!

Hemma i söderhamn nu med tesse. Igår så hade vi ridning och jag red Cigoria o vi tränade mest ställning och form. Det gick sjukt bra och jag är jättenöjd, speciellt med tanke på att det var första gången jag red på 5 veckor! Sen åkte vi med julls pappa hem till tesse. Gick till travbanan en stund o sen drog vi hem o sov i några timmar innan vi tog en sväng till hööks för att tesse skulle köpa handskar. På kvällen så kom Elin, Evelina, Fanny, Patrik och Peder och va med oss en stund o när dem skulle åka så började jag såklart grina när jag skulle säga hejdå till Elin, kommer inte träffa min babe på 4 veckor nu :(

Imorse så tog vi tåget hem hit och snart kommer de massa folk så ska vi käka middag o tårta. Fira farsan som fyllde år i torsdags och fira styffe som fyller år imorn :) Sen blire chilla pung o imornbitti drar vi till stockholm för två veckors praktik! :D

-

Igår så satt jag o elin o snackade och insåg att det snart bara är 200 dagar kvar till studenten och det är helt sjukt, vet inte ens om jag kan tänka mig ett liv utan nordvik? Hur tråkigt vi än kan ha ibland så har vi fan tråkigt tillsammans allihopa iallafall! Aja det är väl bara gilla läget och göra det mesta av varje dag som är kvar.

Sitter på svenskan nu o ikväll börjar det bli dags att börja packa. Åker ner till bergsåker på fredag till tesse för o hämta lite grejer åt henne o sen på lördag drar vi ner till söderhamn o sover där, sen skjutsar pappa ner oss till stockholm på söndag till våran praktik där vi ska vara i två veckor! Så sjukt peppad faktiskt :D

Det är ett stall på ca 80 hästar, ett tävlings och inackorderingsstall. Hon som vi har pratat med verkar jättetrevlig och vi kommer att bo på gården. Vi kommer få vara en vecka i inackorderingsstallet(som är det största stallet på ca 50-60 boxar och sen en vecka på tävlingsstallet där vi även kommer att få rida. Det ligger ca 2-3 mil söder om stockholm, så det känns grymt! :D

Mycket som hänt på sistone och huvudet är lite kaos på det sättet men då känns det bra att komma iväg i några veckor så man slipper befinna sig i närheten av vissa personer...
Mitt liv löser sig aldrig men det gör inte så mycket, det är kaos men jag är ändå så sjukt glad, det kan inte bli så mycket bättre just nu. Satt igår o kollade in på min låsta blogg och läste det jag skrivit i sommras, då jag mådde helt åt helvete. Kan inte längre fatta att de är ja som skrivit den där skiten, känns fan inte som det, hahah!

Nej men nu ska jag försöka lyssna lite på lärarn som står o babblar om shakespeare ;)

-

Andra dan tillbaka på nördvik och igårkväll så vart de mysmiddag o en härlig kväll i veda! Känns bra att vara tillbaka fast jag saknar mina finaste hemma redan! Har haft en underbar helg i söderhamn och i söndags så drog jag, nessa o mathias till stan o sprang runt o gjorde i princip ingenting men dagen var kunglig ändå, satt på donken en stund och sen sprang vi runt på olika affärer, snackade om allt o ingenting o bara vandrade runt :) Sen drog ja o nessa hem till henne o käka middag innan vi drog hem till mig o dog ganska snabbt :) Klockan stog på halv 5 på måndagmorgon.. det kändes ovärt kan jag säga o då vart de bege sig upp mot skolan, började 9.40 ^^

Till helgen blir jag kvar på skolan iallafall och då blire väl dra ut med brudarna gissar jag på, blir väl awesome som vanligt!!

Hörs hej! <3

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0