Fucking tired!

Japp, japp. lagom död nu! Kom hem för typ en timme sen, o då kom vanessa en stund så suttit o gaggat med henne tills nu :)

Sov tills halv tolv imorse, som vanligt dem här senaste veckorna så vakna man typ 5-6 ggr inatt. Några gånger kunde man somna om på en gång men ibland tog det typ en timme.. Less påre här o fattar inte varför jag inte kan sova, blir så jävla slut på dagarna av det också. Men nu blire snart dö typ, börjar 11 imorn o jobbar till halv 6.

Idag började jag 1 och drog till stallet, mockade några boxar o red kosing, första gången sen praktiken började som jag bara ridit en häst tror jag. Sen drog vi lite stolp o körde Pirat.  Vid 5 så kom det lite folk så började vi bygga ny ponnyhage.

Nu drar jag igång en film o typ somnar, haha! Får se om man får sova nåt inatt då :))

Back in business!

Igår så vart de dra till travet runt halv 4 med Åsa och kom hem elva. Var kallt som fan men mys o sitta o kika på pållehästar hela kvällen, några riktigt fina faktiskt! :D

Imorse vart det pallra sig upp vid 7 för att börja jobba 8, så när ja kom till stallet så mockade jag lite sen skrittade jag Pirat en sväng nere i paddocken. Släppte in han igen och fixade iordning Krille, red lite dressyr i paddocken på honom och han var sjukt kul faktiskt, kändes inte direkt som att man satt på en 20åring! Upp med honom och då frågade Anette om jag ville hänga med på en uteritt till sandtaget. Så vart att borsta av Krille lite snabbt, slänga in han i boxen o ta ut Russchian o slänga på han grejer o drog ut! Han har inte blivit riden sen jag red han i fredags så han var ju bombpigg.. Galoppen funkade inte alls utan han la av dem jävligaste bockarna jag nånsin vart med om.. Haha så tillslut höll vi oss till trav ;)

Runt halv 6 så drog jag till nessa och käkade pizza o sen kom niklas o mathias. Hämtade upp oss så drog vi in till stan i några timmar! Fett mys, snackade o körde runt lite överallt, satt oss i parken en stund också :)) Kom precis hem nu o imorn börjar man 1 så blire sovmorgon, niiiice! :D





Deep talk <3

Igår gjorde jag verkligen ingenting typ, var ute o gick med voffan aslänge, gick upp halv nio o drog till stallet o släppte ut lite ponniehestar! Myste lite med fina Russchian i hagen också! :') Alltså jag har verkligen inte lätt för att falla för hästar men den där ponnyn har verkligen allt, haha! Är fast ;)

Men vid typ 8 så kom vanessa hit med lillmoppen så drog vi iväg hem till henne, kikade på bb, sen bara chillade, påbörjade världens deeptalk innan vi drog till båthamn o fortsatte snacka där i nån timme, så sjukt skönt att bara prata av sig nu faktiskt om allt som händer! Sen åkte vi hem till mig o sov här båda två, första natten på sjukt länge som jag inte vaknat 500 ggr på natten utan sov hela jävla natten, minns inte ens nån cpdröm inatt heller, vakna inte ens när vanessa drog till skolan imorse. Så sjukt skönt att äntligen få sova ut! Vid tre idag så drar jag till travet, kommer hem runt elva sen. Åsa ska ju sitta i tornet så jag ska springa runt på stallbacken helt själv, med kamerafan i högsta hugg iaf ;D

Så vi hörs väl inatt nån gång! :D

Bullrulls när han sprang monté för x antal år sen <3

Saknade Vänner <3

Verkligen inte alla som är saknade men kastar upp några bilder! <3









-


Tha city

Igår så jobbade jag 9-6, skrittade Pirat på banan, sen en 3-timmars uteritt på Russchian och sen red jag ut på Nicki. Vid 7 åkte jag in till stan hem till amanda med Sandra och Matilda. Så chillade vi lite o sen drog vi igång en film. Stack ut på stan vid halv 12, jag såg ut som nå jävla äckel men de sket man väl i! Vi gick runt i nån timme sen träffa vi på Mathias o Niklas, gick runt ett tag till, hittade på lite bus under kvällen, runt halv tre drog vi till stenö en stund. Kom tillbaka till lägenheten vid 4 typ sen somna vi väl runt 5 ^^

Trötta tjejer imorse, gick ner till subway vid 11 o käka frulle, sen in på tivolit o köpte sockervadd ;) Matilda o amanda skulle dra så gick runt med mathias en stund innan jag tog bussfan hem igen :))

Nu har jag varit nere o badat med duva oså färgat håret :))

Grabbarna grus och amanda <3



Breakfast!


Mina fina mongon <3


Onsdag, Torsdag

Igår så jobbade jag från 4-8 och hann då med att mocka lite och så skrittade jag Pirat i paddocken, en fyraårig ponny som just nu har lite överskottsenergi ;)
Sen så red jag ett dressyrpass på Barrier i paddocken, en varmblodsvalack och det gick väl bra men han var riktigt fjantig o skulle hoppa till för allt, ville helst bara krulla ihop nacken o sega på, men längde ut tyglarna och drev på han så han gick framåt iallafall och då vart han fin i slutet :) Sen släppte vi in ponnyhestarna och Siran o Steggy :) Alla andra går ute dygnet runt nu :)

Kom till stallet 8 imorse och mockade, sen red jag o anette en varsin häst i paddocken, hon red Slurpen, en snygg men het kallblodstravare. Jag red Indra, ett kallblodssto som var sjukt stel och väldigt framtung. Fick aldrig riktigt till det då jag o framtunga hästar inte brukar funka så bra ihop, då jag får så sjukt ont i nacke, rygg o axlarna så då ramlar jag också fram så slutar det med att vi hänger båda två. Men hon vart bättre i slutet iallafall, vart inte bra dock, så det gick typ bara dåligt, så när jag kände mig någorlunda nöjd så skrittade jag av o kikade på när slurpen hoppade runt istället ;)

Sen vid halv elva så åkte jag hem och åkte tillbaka vid halv 5 o red Russchian. Det peppade upp mig lite! Han är då en d-ponny, arabvalack. Han har dock lätt att stressa upp o höjer då huvudet, sänker ryggen o man får ingen kontakt. Typiskt araber ;) Men han kan även vara sjukt fin och det vart han idag! Sen så har han världens härligaste galopp(när han väl slutar sparka bakut, vilket tar ett tag ;p). Men jag är bara kär! Så jävla härlig häst i både temperament och ja allt! :D Sen tog vi in hästarna oså åkte jag hem :)

Pirat



Barrier



Indra



Russchian

Dressyr på Nicki

Slut tjej?

Nejdå, men nära på!

Idag har jag hunnit med att rida tre pållehestar och det var en salig blandning också ;) Började 8 imorse med mockning o fixning av allt i stallet, halv elva tog vi en uteritt, tillbaka typ tjugo över tolv :) Åkte hem en stund o käka o sen drog ja tillbaka o körde två dressyrpass i paddocken :)

När vi red ut så red jag Taddy, en tinkervalack som älskar livet, spelar ingen roll om han får lufsa runt i skritt eller fara fram i full galopp! Kan vara världens snällaste men vet ändå hur man taggar till ;) Kul pojk faktiskt :))


Sen vart det ett dressyrpass på en liten c-ponny som tydligen var lite halvgalen :)) Men det gick bra att hålla henne lugn, var en tjej som filmade början av passet för sen blev hon tvungen att gå så det kommer ut här sen, men då såg ju inget särskilt snyggt ut men hon vart sjukt fin i slutet! :) Var svårt att rama in henne dock, för det gick inte att trycka minsta lilla med skänklarna utan att hon flög iväg ;) Riktigt trevlig ponny med lite temperament, henne ser jag framemot att rida mer! :)


Efter henne så tog jag in kallblodstravaren Kosing, en femårig, väldigt grön och pigg häst som inte har någon förståelse för varför man ska trava runt i en paddock när man kan vara ute på ängarna o raca?
I början så var allt utom jag intressant, hästar i hagen bredvid, en fågel, sanden och sen blåste det ju lite ibland i manen ;) Men sen började han fokusera lite på mig och tyckte nog tillvaron var helt okej ändå :) Men väldigt valpig, bena for överallt å ingenstans ;) Men en rolig prick helt enkelt :)

APU

Första dan på APUn klar, började kvart över tre o slutade halv 7. Hemma nu o har käkat lite :)
Kom dit iaf, fick mocka 10 boxar, sen vart de rida ut med åsa, anette oså en liten tjej som skulle galoppera för första gången. Jag red Russchian, en pigg arabvalack som var supertrevlig, kunde bli lite stark i traven o galoppen men riktigt fin :) Vart lite småkär faktiskt! Bakdelen var inte så mycket på marken andra gången vi galopperade, han sparkade bakut nästan varje steg ^^ Sjukt söt iaf och vi var inte ute så länge, kanske 45 min tror jag :) Pratade lite med åsa och anette om resten av praktiken och ska börja 8 imorn iaf och ska vara med anette då, sen skulle jag nog få följa med till travet med åsa nån gång också :) Sen behöver jag aldrig ha tråkigt iaf, dem har 17 hästar och får åka ner och trimma pållarna på ridbanan när jag ville. Dem skulle väl kasta upp mig på ett hett litet skäcksto som hette nicki(?) som behöver få lite ordning på sig, kan ju bli kul :)


Söta Russchian! :)

Cruising

Igår så drog vi in till stan halv 7, gick runt i nån timme o kika bilar innan vi drog till donken o käka lite. Så kom Mathias o Niklas o joina oss, sen gick vi ner på stan igen o vandra runt, träffa lite folk, ja träffa på en ganska full o glad amanda, så vi stog o snacka en stund. Vi skulle dra på en cruisingrunda, så jag, mathias, niklas, hanna och vanessa skulle ta ett varv men då var källgatan avstängd för nån hade krockat eller nåt? Vi körde tillbaka o parkera mitt i stan typ så gick vi runt ett bra tag till. Sen när dem äntligen öppnat upp källgatan igen så hoppa vi in i bilen igen, blev stoppade av polisen utanför parken, då har nån jävla idiot snott våran reggskylt? Mathias slapp böter iaf men ja ^^ Vi kom hem igen runt halv 2 iaf :) Sov tills ett idag, händer ju inte så ofta.

Idag blire städa lite o chilla hemma bara, imorn börjar praktiken. ska va på sjöbacken i 3 veckor sen blire en vecka ledig oså drar jag o empa upp till västanå i 4 veckor! :D

Slänger in några bilder från dem senaste veckorna :))


Ute o kör traktoran!


Ute o åker båt med fina vänner


Vattenkriget på studentveckan, en less anna ;)



Ante där han hör hemma inne på coop :)


Duva ute på skogspromenad <3

Tagga om!

Nyss kommit hem från vanessa, åkte dit runt 8 igår och umgicks med lite folk, vi hade faktiskt ganska kul, det var fett mys att sitta o snacka bara :))

Nu blire chilla lite o sen tagga om till cruisingen ikväll! Vi har ju dock ingen cruisingbil längre, både pontiacen och Buicken är såld, men de blir väl gå runt på stan med massa härligt folk! :D Får se vad som händer helt enkelt :))

Fulbild från igår bjuder jag på :')

-

Nu blire fan sova! Vakna runt 10 imorse, vart pizza till frukost ute på altan i steksolen, asnyttigt! ;D
Drog till stan vid två, satt i parken i typ 2 timmar med mathias o niklas, snacka o lyssna på när dem spela gitarr, fett chill :) var ju asvarmt när jag åkte in men fan va kallt de vart, höll ju på att frysa ihjäl därute, så tog halv 6 bussen hem. Sen har vi firat nettan hela kvällen, men nu drog allt folk så ja stack ut till mig jag å..

Saknar mina fina nordvikare redan <3

-

Vet inte riktigt vad jag gjort sen jag kom hem, i helgen minns jag verkligen inte vad jag gjorde, gick runt som i en bubbla bara tror jag, minns inget, var på bruksridning o tittade nån dag :) Men igår åkte jag till stan med sara o vanessa o träffade min lilla mathias och sprang runt på stan i några timmar :)) Vi gjorde väl typ inget, snacka, jag testa åka bräda men det sket sig ganska fort, haha! sjukt mysigt att umgås med saknade vänner! <3 Idag har jag väl inte heller gjort ett jävla skit, jo jag klippte gräset, tog ju några timmar iaf, men skönt att bara åka runt o sola ett tag, sen träffade jag julia när vi åkte till variant, så snacka med henne en stund :)

Har inte så mycket mer att skriva så slänger in några bilder från när jag fotade häromdan! :)



Har alldeles för fucking tråkigt..

- tre frågor om förhållanden
är du singel? – yes! :D
tror du på kärlek vid första ögonkastet? – Ja fast ändå inte :)
är du kär just nu? – nope

- Sju frågor om dig själv
namn? – Emma
när fyller du år? – 24 december
vad har du på dig just nu? – ett täcke :')
vilken årstid är bäst? – vår!
vad tycker du mest om hos dig själv? – venne
vem älskar du mest på denna jorden? – duva? <3
sover du hellre själv än tillsammans med någon? – tillsammans med någon!

- fem frågor om idag
vad har du gjort? – Packat ur rummet, åkt hem, kikat runt på birsta o degat :)
vad ska du göra nu? – sova..
är du trött nu? – jao
går du i skolan? – sommarlov kallas det väl?
har du varit i skolan idag? – nejfan! :)

-KÄRLEK
Är du kär just nu? – nej
Har du ett förhållande? – nej
Är du romantisk? – Ingen aning, är jag väl
Har du gråtit framför någon du tyckt om- Ja
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – förhållande
Vem sov du senast bredvid? – Mattias
Har du varit tillsammans med någon som du sen varit KK med? – nej

- 3 frågor om dina vänner
vem vet mest om dig? – Emelie eller Elin :))
vem är snyggast av dina vänner? – asså jag har bara sjuuukt fula vänner ;))
vem är den du helst har filmkväll med? – Empaaa! <3

- ANNAT
Hur mår du just nu? – köng
Har du piercat dig? – nope
Är du hungrig nu? – Jao
Vad är klockan nu just nu? – 23.45
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – Facebook, blogg.se, massa bloggar :)

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? – Ketola
Vem ringde du senasast ? – Vanessa
Vem sms:a till dig senast? – Ketola
Vem sms:a du till senast? – Ketola ;)

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? – ofc!
Vilket är ditt favoritband? – har inget
Vad gillar du för musik? – allt typ

- KLÄDER
Har du fler än 10 linnen? – ja
Har du fler än 5 jeans? – japppp
Har du fler än 10 tröjor? – Ja^^

-SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? – ja
Använder du wax? – nej
Använder du ögonskugga? – ja
Använder du kajal? – nej
Använder du hårspray? – Ibland

Använder du volymspray? – nej
Andänder du mousse? – ne
Använder du deodorant? – självklart ^^ 
Använder du skinspray? – nej
Använder du parfym? – ja...
Använder du läppglans/läppstift? –nej
Använder du rouge? – ibland :)
Uppsatt hår eller hängande? – med utväxten som befinner sig i mitt hår just nu så hängande, annars älskar jag uppsatt :')
Plattar/ lockar du håret varje dag? – ja, måsta ju :) 

-

Borde inte blogga nu, är liksom bara tom fast samtidigt så sjukt jävla lättad..
Vet inte riktigt om jag borde ha åkt till solle ändå, men vi hade faktiskt kul och många där är riktigt schysst! :) Jag blev dock imatad så jävla mycket lögner igen, jag gick ju på dem som vanligt och ja venne.. men det höll en kväll, dagen efter så vart det nog för jobbigt att ljuga så då fick man ju veta hur lite jag var värd och hur dum i huvve jag har varit.. Självförtroendet fick en redig boost som vanligt nuförtiden, haha ;) Men, men det är bara skaka av sig o vända på klacken, fanns ju andra att umgås med ;)) lite spritmissbruk vart de igår, fick nån impuls att hälla en öl över idioten också, haha var nog bästa jag gjorde på hela dan :))

Nu sitter jag hemma i söderhamn ute i min lilla stuga, så jävla tyst o skönt med en duva som myser i soffan breve mig! Imorn blire börja packa upp alla grejer. Sen helgen kommer nog gå ut på att bara ta igen sig o chilla, så till veckan blir försöka komma ikapp med alla mina fina vänner! Är ju inte direkt hemma så ofta liksom ;)

Men saknar redan min familj, min bästa nordviksfamilj, jag kommer inte klara mig utan alla såhär länge, känns sjukt att inte kunna gå utanför dörrn o banka sönder allas dörrar för att dra ut nån att umgås med, nej nu blire ta bussen till stan typ för att hitta nån kömpis :/ Men, men är ledig i en vecka nu, sen äre praktik i 3 veckor och sen ledig en vecka o drar till uppsala, sen på fredan så drar jag o empa upp till viksjö i 4 veckor, sen kör vi ååååselee! :DD

Studentveckan

Hatar att ligga såhär o inte kunna fira med mina underbara vänner! Studentveckan har tjuvstartat idag tror jag och nu borde jag vara där ute med mina bästa, några av mina allra finaste vänner tar studenten nu på fredag, att säga hejdå kommer vara så sjukt svårt, jag kommer tillochmed sakna alla ggr man blir väckt mitt i natten av några som står o slår in dörren, sen kan man gå o öppna och då kan dem ha väckt en bara för att fråga vad man gör? nu slutar ju inte jag i år utan jag kommer få komma tillbaka men sommaren kommer bli lång, vad ska ersätta alla grillkvällar utanför nya? alla bakisdagar vi spenderat ute på altanen o stekt i solen? att gå upp på morgonen, gå till matsalen på frukosten och mötas av ungefär 10 döda nordvikare som är dem enda som pallrat sig upp än? Inget kommer kunna ersätta dem här tillfällena, inget kan ersätta en nordvikare och absolut inte en hel hög! Och nu är det faktiskt en hel hög som ska lämna oss, våra fina 3or. För nästa år ska vi ta över den rollen.

Nu vill jag bara bli frisk så att jag kan säga hejdå till alla fina på riktigt nordviksvis! :D

List

Senaste

Låt du hörde: Sagoland - Medina är på just nu :))

Film du såg: Intolerable Cruelty

Mat du åt: Risifrutti? ;)

Kram: Måste vart skägg som krama mig sist igårkväll, hahah

Puss: Bella tror jag ^^

Känslan: Bakiskänslan...

Bråk: Vettefan alltså, har väl inte hamnat i nåt riktigt bråk på sistone, var väl i måndags då när jag försökte stoppa alla jävla bråk bara, hehe

Resa: Ålandskryssningen i påskas <3

Glädje: Venne..

Längtan: Praktiken på västanå med bästa empa + åsele!

Dröm: Drömde om det fega puckot inatt, en bra dröm dock sen vaknar man upp o inser verkligheten..

Personen du träffade: Jull :)

Person du pratade i telefon med: Tesse :)

Personen du fick sms av: Evve :))

Gången du var utomhus: Typ en timme sen när jag va ut med duva :))

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Venne :)

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad faktiskt, trots att jag nästan alltid har bott på landet ^^

Hamburgare eller pizza: Beror på :)

Kött eller fisk: Kött!

Hund eller katt: Hund :')

Aftonbladet eller Expressen: Läser ingen av dem ^^

McDonalds eller MAX: Donken for life!

Vin eller Öl: Alltså det känns tragiskt men senast igår så valde jag öl framför vin, vafan har hänt?

Charter- eller skidsemester: Charter..

Sverige eller Utlandet: Sverige har sin charm men utlandet är väl bättre :)

Sport eller nyheter: Hockey eller ridsport isåfall :))

Hockey eller fotboll: Hockey!

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga :)

Sommar eller vinter: Sommar!

.

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- alltså seriöst oftast så har jag inte ens fem saker i min kyl?

Fyra saker du inte kan vara utan?
- Mina vänner!
- Iphonen
- Datorn
- Duvan!

3 saker du inte kan äta?
- Ärtor
- Äcklig gummifiskkkk
- Broccoli

Två saker som gör dig glad
- Vännerna
- ******

En sak du gör oftast flera gånger i veckan
- Sooover :')

Valborg

Sista april var ju datumet igår och jag hade faktiskt sjukt kul!
Först drog vi från skolan vid 1 typ o sen hem till Johan i Docksta o fixa oss lite, drack lite cider sen börja de rulla in lite folk. Vi var väl runt 20 pers skulle jag tro, några fler kanske :) Vi grillade och drack oss ganska full, haha! Runt tio tror ja så drog vi till festen i skog och där var det över 100 pers så det var riktigt kul, mycket slagsmål o skit dock, men de dog ju ingen av ;) Jag dampade väl lös lite också, haha! Kvällen var kung och jag åkte tillbaka till skolan halv 4 :)

Kollade in fb idag också och insåg att fejjan borde inte finnas ;) Aja den här dan har vi legat o stekt utanför nya i 8 timmar, jag är dötrött men inte bakis o det är ju så sjukt skönt iaf :D

Jag o evve förra året, julfesten :')





emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0