I can be whoever I want to be, did you hear that? I don't need to be told what to do, ever.

Ja jag är oftast alldeles för lat för att blogga..

Men nu blev ja inspirerad av empa som sitter o slår för sitt liv på tangenterna. Påsklovet har verkligen levererat, var kvar på Nordvik från förra onsdan tills i måndags och då blev det lite skoter, lite grogg(mycke grogg) och va även på bio en kväll så vart en bra start på ledigheten helt klart! Sen i måndags så körde Andreas ner oss till Sundsvall så sov jag hos tesse och då spenderade vi kvällen med att slinga tesses hår och basta med nån öl för att bara sitta o snacka massa skit ;) sjukt mysig kväll!

I tisdags så drog ja, empa o tesse runt på stan innan ja drog mig hemåt och hade myskväll with my family. I onsdags vart de en heldag på stan o sen krogen på kvällen med Niklas o Mathias! Efter att Mathias åkt hem på torsdan så har ja bara degat hemma och pluggat lite tills i fredags då ja åkte upp till Sundsvall igen o då vart de krogen återigen med Emelie. Hade sjukt kul o dansade alldeles för mycket och träffade en hel del härliga människor! :)

igår vaknade vi typ kl 2 o då låg vi o glodde på filmer hela dagen bara tills typ tio på kvällen då vi faktiskt fick för oss att byta om och dra ner mot stan hem till några vi träffa på krogen dan innan o gick hemåt igen strax efter 2. En härlig nykter lördagskväll! :) ikväll blir det dra sig uppåt mot skolan igen. Och där fick ni en sammanfattning av mitt lov, hade inte kunna bleve så mycket bättre! ;D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emmaostllund

Living my life as it should be! And taking all the bumps in the road the best I can

RSS 2.0